Atelier de lectura gratuit pentru copii 1- 8 ani la Ludoteca

11:00 - 11:30
18 Iulie - 07 Septembrie 2016
București

Atelierele de lectura gratuite copii 1 an-8 ani au loc in fiecare luni si vineri de la ora 11:00 la 11:30, la Ludoteca Apolodor din Labrador

Citim, povestim, ne jucăm, întrebăm, ne emoționăm și ne mirăm alături de personajele din rafturile Ludotecii „Apolodor din Labrador”, la atelier lectură  gratuit  copii 1- 8 ani intitulat „Citim împreună cu Apolodor”, la Biblioteca Națională a României .

Trebuie să-l înveți cum să fie puternic și echilibrat emoțional pentru a face față mai ușor provocărilor. De aceea este nevoie să dedici cât mai mult timp construirii unei relații complexe și funcționale cu copilul tău. Acordă-i timp, implică-te împreună cu ei în activități, arată-i că este important ceea ce îi propui să învețe. Programele educaționale pe care le dezvoltă Ludoteca „Apolodor din Labrador” își propun să fie alături de tine și de copilul tău în cea mai delicată, intensă și importantă etapă a dezvoltării sale.

Pentru a putea veni în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră și pentru a stabili pe viitor orarul cel mai potrivit cu programul dumneavoastră, am alcătuit un formular în care aveți posibilitatea să selectați specificul atelierului pe care ați dori să îl frecventați împreună cu copilul dumneavoastră – formular online -: goo.gl/AarOcv

Atelierul de lectură este coordonat de Andra Năstase și de Dana Panighianţ, bibliotecari la Biblioteca Națională a României.

Detalii Atelier lectura gratuit copii 1-8 ani:

Biblioteca Nationala, Adresa Bulevardul Unirii Nr.22, Sector 3, Bucuresti, in incinta Bibliotecii Nationale a Romaniei (la mezanin).

Coordonator: Andra Năstase și de Dana Panighianţ, bibliotecari

Telefon: 0213123381


Participarea la atelier este gratuită.

Ore de desfăşurare: 11.00-11:30. Înscrierea se face pe baza permisului de cititor (eliberat pe loc) și prin solicitarea la poartă a unui bon de ordine, pe care vă rugăm să îl prezentați custodelui la intrarea în sală.

 

Detalii Eveniment

Perioada:
18 Iulie - 07 Septembrie 2016

Ora incepere:
11:00

Ora terminare:
11:30

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL