Atelier gratuit pentru copii si parinti la Montessano: Lansarea hartilor gigantice de colorat Orasul meu

10:00 - 12:00
Sâmbătă 10 Septembrie 2016
București

Sambata, 10 Septembrie, de la ora 10 Montessano - Gradinita Scoala va invita la un atelier gratuit pentru copii si parinti in cadrul evenimentului de lansare a hartilor gigantice de colorat Orasul meu in sistemul educational.

Va invitam sa petreceti o dimineata de conectare cu copilul Dvs, sa-i dezvaluiti orasul nostru prin hartile de colorat si sa descoperiti bucuria de a va juca si petrece timp impreuna.

 

NU MAI SUNT LOCURI DISPONIBILE LA ACEST EVENIMENT.

FORMULAR DE INSCRIERE

Montessano – Gradinita Scoala sprijina familia si incurajeaza petrecerea unui timp de calitate impreuna.

Hărţile gigantice de colorat sunt cadoul perfect pentru copii si la fel de bine ii pot captiva si pe adulti. Ele stimulează imaginaţia şi creativitatea celor mici şi sunt o bună ocazie de relaxare şi bucurie pentru cei mari.

Călătoriţi prin Bucuresti, Cluj, Constanta si Sibiu sau Gradina Zoologica din Bucuresti şi coloraţi cladirile istorice importante, strazile din orasul in care locuiti sau animalele salbatice din gradina zoologica. O călătorie plină de suprize şi o mulţime de detalii amuzante de descoperit!

 copil

Detalii atelier gratuit pentru copii si parinti – Lansarea Hartilor Gigantice

Evenimentul de lansare va avea loc pe 10 Septembrie, intre orele 10-12, in curtea Montessano – Gradinita Scoala, pe Str. Parfumului nr 9, Sector 3, Bucuresti. In caz de vreme nefavorabila, evenimentul se reprogrameaza.

Cum va puteti inscrie la atelierul gratuit

1. Completati FORMULARUL DE INSCRIERE.

2. Intrati pe pagina de Facebook a evenimentului si va inregistrati pe Formularul de inscriere. In plus daca apasati pe GOING, Facebook vă va reaminti la timp ca v-ati inscris la eveniment si in plus veti putea recomanda si prietenilor evenimentul gratuit.

Locurile sunt limitate. Pe parcusul evenimentului rugam parintii sa isi supravegheze copiii. 

Evenimentul se adreseaza copiilor cu varste de peste 3 ani.

Mai avem o veste buna: pozele profesioniste facute copiilor in cadrul atelierului vor putea fi accesate de catre parintii lor de pe un link transmis de noi ulterior (daca ne lasati adresa de email). Deasemenea ne bazam pe acceptul Dvs de a folosi pozele facute de noi la eveniment pentru comunicarea in Social Media si pentru promovarea Montessano si a hartilor Orasul Meu.

Daca nu sunteti de acord cu aparitia copilului Dvs in poze, va rugam sa ne specificati in mod expres acest lucru la inceputul atelierului.

 

Mai multe despre Hartile de colorat Orasul-Meu.com 

logo1Cu hărţile gigantice de colorat Orasul-Meu.com vă puteți juca, puteți învăța, le puteți purta, puteți decora și vă puteți chiar elibera de stres. Acestea sunt eco și sunt selectate luând în considerare calitatea și respectul pentru mediu.

Hărţile gigantice va ofera 60 până la 80 de ore de colorat, se utilizează pe podea, pe perete, ca faţă de masă sau în orice alt loc doriţi. Sunt fabricate în România, tipărite pe hârtie reciclată.

Unul dintre obiectivele Orasul-Meu este acela de a ajuta din punct de vedere financiar copii cu boli cronice. Astfel, noi donăm 25% din achizițiile online unor organizații non-profit atent selectate care sprijină copii în România.

Hartile pentru copii pot fi achizitionate de aici: http://www.orasul-meu.com/

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 10 Septembrie 2016

Program:
10:00 - 12:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL