Ateliere de weekend pentru copii la Aha Kids

Va invitam la un weekend plin de distractie si ateliere colorate! Ateliere de weekend pentru copii la Aha Kids!

Aha Kids este un loc de joaca unic, o lume magica cu casute din povesti in care copiii intra, se joaca, se distreaza si experimenteaza. Vezi mesajul organizatorului si lista de ateliere de weekend pentru copii la Aha Kids.


 

Ateliere de weekend pentru copii la Aha Kids in 25-26 februarie 2017

In acest weekend promovam valorile tradiţionale romanesti, prin implicarea copiilor in diverse activitati cu specific popular.

Traditiile romanesti constituie un tezaur al poporului nostru, iar prin promovarea acestora, copiii descopera de la varste fragede semnificatia si importanta lor.

Participarea se face DOAR pe baza de inscriere ( de preferat pana joi, 23 februarie, ora 19:00, in limita locurilor disponibile) la adresa de email:[email protected] sau la telefon 0774 484 467.

Va asteptam cu drag la AHA Kids!

Prin personalul nostru specializat, format din psihopedagogi si educatori, activitatile si programele pe care le propunem, dorim sa ajutam la dezvoltarea celor mici pe toate planurile, de la comunicare, modelarea comportamentului si interactiune sociala, la motivatie, dezvoltare intelectuala, concentrare, auto-ingrijire si cunoasterea mediului inconjurator. Vă aşteptăm la ateliere de weekend pentru copii la Aha Kids!

 

Ateliere de weekend pentru copii la Aha Kids

Ateliere de weekend pentru copii la Aha Kids 25-26 februarie

Prezentari ateliere de weekend pentru copii la Aha Kids:

1. Atelier senzorial si pictura cu degetele

Este o activitate distractiva, relaxanta si captivanta pentru copii, care stimuleaza dezvoltarea simturilor.

Este o activitate fermecatoare care incurajeaza explorarea prin toate simturile. Este distractiv, creativ si dezvolta atat abilitatile fizice cat si pe cele sociale iar pictura cu degetele este una dintre marile placeri ale copilariei.

Si la doi, si la zece ani ea poate fi la fel de atractiva. Iar, in plus, nu exista nicio indoiala, este o modalitate excelenta pentru a explora, a invata si a descoperii. In cadrul acestui atelier copiii isi exerseaza comunicarea non-verbala prin implicarea fizica in activitate, invata situatiile in care pot experimenta.

Varste copii: 2 – 4 ani.

 

2. Atelier de colaje si atelier de litere si cifre

Scopul acestui atelier este acela de dezvoltare cognitiva armonioasa prin intermendiul unor tehnici relativ simple, dar al caror rezultat reuseste sa surprinda!

Prin acest atelier se dezvolta libertatea de expresie prin joc, limbajul verbal, gandirea simbolica si intuitiva (identificarea si invatarea literelor si a cifrelor) si contribuie la invatarea multisenzoriala. Copiii invata sa-si reprezinte mental obiecte si evenimente absente cu ajutorul simbolurilor. Copiii vor avea la indemana diverse instrumente, hartie colorata, lipici etc., la alegere, cu ajutorul carora isi vor exersa creativitatea si indemanarea. Se pot realiza diverse felicitari, ornamente sau diverse colaje cu anumita tematica.

 • Varste copii: 2- 4 ani / 5 – 8 ani.

 

3. Atelierul Micului Gradinar si atelier cu surprize

Copiii planteaza diverse seminte si rasaduri, descopera lumea plina de culoare si frumusete a gradinaritului, dezvoltand creativitatea si dragostea fata de plante.

In cadrul acestui atelier transformam gradinaritul intr-o joaca relaxanta si haioasa avand ca obiectiv cultivarea unor calitati volitiv-morale: harnicia, rabdarea, perseverenta in desfasurarea si finalizarea activitailor, precum si responsabilizarea fata de mediul inconjurator si satisfactia propriei munci.

 • Varste copii: 2 – 4 ani /5- 7 ani.

 

4. Atelier de pictura si origami

Atelier de pictura util pentru copii le stimulează îndemânarea, creativitatea şi capacitatea de concentrare. Cu o foaie de hârtie putem crea o lume întreagă.

Este o activitate relaxantă şi distractivă. Unele dintre cele mai importante contributii ale acestor arte in dezvoltarea copilului au loc la nivel emotional.

Actiunile repetate sistematic, tehnicile de impaturire ale hartiei si pictura, respectarea instructiunilor, acuratetea pe care trebuie sa o urmareasca copiii fiind esentiale pentru dezvoltarea atentiei, concentrarii si rabdarii acestora.

 • Varste copii: 5-7 ani / 8-12 ani.

 

5. Lego City

Unul dintre cele mai importante beneficii ale acestui atelier consta in cresterea capacitatii de atentie, exersarea motricitati, concentrarii cat si a imaginatiei.

Micutii invata sa-si anticipeze o anumita miscare de constructie si potrivire inainte ca aceasta sa se intample. Ei isi dezvolta capacitatea de a gandi inainte de a actiona, ceea ce ii va ajuta enorm la maturitate. Lego, este unul dintre jocurile care necesita o cantitate generoasa de rabdare si ii ajuta pe copii sa isi dezvolte aceasta abilitate. Ei isi asuma alegerile, mutarile, strategiile si devin responsabili pentru felul in care decurge jocul.

 • Varste copii: 4– 8 ani.

 

6. Atelierul Micului Bucatar

Atelier in cadrul caruia copiii se distreaza explorand diverse alimente, invata retete simple si se bucura de rezultatul muncii lor.

Cu ajutorul retetelor simple si ingredientelor din bucatarie, copiii invata in acelasi timp cate ceva din chimie, matematica si alte stiinte. Deasemenea, isi pot dezvolta si exersa motricitatea fina cat si aptitudinile de autoservire. Copiii vor avea ocazia sa-si dezvolte cunostintele experimentand din universul bucatarului.

 • Varste copii: 2 – 4 ani/ 5-7 ani.

 

7. Dezvoltare personala copii

Prin intermediul jocului si a experientei directe, copiii isi vor exersa abilitatile sociale, intelectuale si adaptare emotionala in diverse situatii cotidiene.

La cursurile de dezvoltare personala, explicam emotiile si situatiile reale din viata pe intelesul copiilor si folosim mijloace diverse, cum ar fi: exercitii si jocuri simbolice pentru stimularea creativitatii si a imaginatiei, joc de rol, experimente, fise de lucru,  jocuri de masa,  jocuri de constructie carduri tematice – ce vizeaza dezvoltarea gandirii, inteligentei emotionale si a creativitatii, precum si materiale specifice activitatilor practice.

Varste copii: 2 – 4 ani/ 5-8 ani

 

8. XBOX si atelier foto

Atelier in cadrul caruia copiii vor experimenta jocuri pe consola XBOX 360 Kinect si vor fi initiati in cunoasterea aparatului de fotografiat si in cunoasterea tehnicii fotografice.

Atelier in cadrul caruia copiii vor experimenta jocuri pe consola XBOX 360 Kinect si vor fi initiati in cunoasterea aparatului de fotografiat si in cunoasterea tehnicii fotografice.

 • Varste copii:  5-8 ani

 

9. Joaca socializare si ateliere tematice

Copiii sunt invitati sa descopere bucuria de a se juca, experimenta, inventa si invata prin intermediul jucariilor si atelierelor, intr-un spatiu de poveste!

Jocul social ofera cadrul pentru exersarea abilitatilor de comunicare si interrelationare pentru copii. In cadrul jocului copiii sunt capabili sa obtina performante pe care in alte activitati exterioare jocului nu poate sa le atinga. Jocurile ajuta la  dezvoltarea comunicarii si a vocabularului, creeaza buna dispozitie si dezvolta copiilor curiozitatea si găsirea de solutii.

 • Varste copii: 2 – 4 ani/ 5-8 ani

 

10. Atelier traditional de olarit

Lutul este un material interesant iar natura sa tridimensionala ii indeamna pe cei mici sa descopere notiuni de structura, forma si dimensiune.

Olaritul este o buna oportunitate pentru copii de autocunoastere, stimularea generala a simturilor, dezvoltarea abilitatilor manuale, antrenament motric, coordonarea ochi-mana, creativitate, imaginatie si spirit artistic.

In cadrul atelierului, ei pot experimenta o varietate de tehnici in timp ce invata sa isi puna in aplicare ideile si sa le adapteze.

 • Varste copii: 2 – 4 ani/ 5-8 ani

 

11. Clubul micilor exploratori

Aventura si distractie! Micii exploratori combina activitatile practice cu jocul de rol si proiecte individuale sau de echipa, invatand, socializand si jucandu-se.

In cadrul atelierului copiii vor descoperi o parte din fenomenele care au loc în Univers, se vor aventura in mini expeditii si vor intractiona cu diverse experimente. Impreuna vom exersa comunicarea, increderea, gandirea critica si abilitatile de colaborare cu ceilalti, curiozitatea si sensibilitatea fata de lumea inconjuratoare.

 • Varste copii: 2 – 4 ani/ 5-8 ani

Detalii organizatorice ateliere de weekend pentru copii la Aha Kids

 • Perioada desfasurare: Sambata si Duminica in intervalul 09.00-14.00, 15.00-19.00
 • Varste copii: 2 – 4 ani/ 5-8 ani.
 • Pret: 25 de lei/ora
 • Date de contact pentru inscrieri: 0774.484.467 / 031.405.30.64, [email protected]
 • Website: ahakids.ro
 • Locatie: nume si adresa complete: Intrarea Graurului nr. 9 (intersecţie cu Str. Complexului) zona Metrou Dristor, Sector 3, Bucuresti.

Descopera cele mai interesante ateliere de weekend pentru copii la Aha Kids!

Detalii Eveniment

Perioada:
25-26 February 2017

Ora incepere:
10:00

Ora terminare:
20:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL