Ateneul Național din Iași

  Ateneul Național din Iași este o instituţie de spectacole şi concerte aflată sub Înaltul Patronaj al Majestății Sale Margareta, Custodele Coroanei române , care organizează spectacole de teatru şi activităţi cultural-artistice.

  Având misiunea de a produce și de a promova evenimentele și activitățile cultural-artistice precum și de a promova şi susţine valorile cultural-artistice şi educative şi de a încuraja actele de creaţie ale tinerilor debutanţi, Ateneul din Iași prezintă un mare interes, în proiectele derulate, pentru promovarea si omagierea evenimentelor şi personajelor care au influenţat şi au contribuit la formarea societăţii româneşti de-a lungul secolelor.

  Ateneul este una din puţinele instituţii de spectacole şi concerte din Iaşi ce organizează şi produce evenimente culturale diverse, din domeniul artelor spectacolului, artelor vizuale, a culturii scrise etc., răspunzând nevoilor şi aşteptărilor culturale ale publicului larg oferind în acelaşi timp un spaţiu de manifestare diversificat şi profesionist pentru colaboratorii din multiple domenii. Aici au loc spectacole de teatru, spectacole pe scenă și în aer liber de muzică, dans, recital poezie, spectacole multiart, expoziții de carte, fotografie, afiș, sculptură și grafică, proiecții filme, seminarii, conferințe, întâlniri cu scriitori, festivaluri, dezbateri culturale și concerte.

  În cadrul Ateneului au loc și activități destinate copiilor precum cursuri de muzică și dans, balet, șah, chitară, teatru, pictură, pian, iar pentru publicul tânăr- cursuri de teatru.

  Program MAI 2019

  program ateneul din iasi mai 2019 copii

  program ateneul din iasi mai 2019

   

  Detalii Locație

  Județ:
  Iași

  Oraș:
  Iași

  Adresa:
  Strada Ion Creangă, 14

  DISTRIBUIE
  GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm să revii!

  EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

  NICIUN COMENTARIU

  ADAUGĂ COMENTARIU