Atlasul lumii pentru tinerii exploratori

 

Atlasul lumii pentru tinerii exploratori, editia a III, Editura Litera si National Geographic

Cum sa le trezim curiozitatea celor mici ca sa exploreze, sa studieze ? Simplu, oferindu-le o incursiune inedita in lumea noastra, in tot ceea ce ofera planeta noastra ca experiente…..

 

atlasul lumii tinerii exploratori

 

Atlasul lumii pentru copii prin formatul pe care il are te indeamna la calatorii si descoperiri caci fiecare pagina contine imagini impresionante despre planeta noastra. Nu avem doar harti in acest atlas, ci o colectie impresionanta de informatii despre populatia lumii, oceane, resursele de apa, hrana, energie si minerale, ba chiar avem si o “imagine” a religiilor lumii.

Contine 115 pagini de hărți, peste 200 de fotografii color, 234 de casete cu  informații și 49 de globuri de localizare care să te ghideze.

Fiecare continent este prezentat cu detalii culturale, curiozitati si cifre exacte. Fie ca este vorba de relief, flora sau fauna, cartea abunda in imagini exceptionale.

 

atlasul lumii copii

Pentru un copil este o aventura pe care o poate trai zi de zi, descoperind lumea pagina cu pagina.

 

Este un cadou minunat pentru copiii pasionati de geografie, continente, calatorii care vor fi in extaz cu atatea incursiuni in necunoscut si imagini de exceptie, din satelit.

Tip selectie: Pe incercate

 

De unde puteti cumpara atlasul pentru copii "Atlasul lumii pentru tinerii exploratori"?

Click aici – acum in promotie la 35,93 lei

 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU