Distractie si educatie la Muzeul Antipa

 

Distractie si educatie la Muzeul Antipa

 

Tehnologia ne-a oferit in ultimii ani posibilitatea de a ne usura existenta. Trebuie sa recunoastem ca datorita ei, astazi suntem mai informati si mereu la curent cu tot ce inseamna lucruri noi, interesante si de ajutor pentru activitatile de zi cu zi. La fel ca si noi, cei mici sunt insetati de informatii, sunt mereu dornici sa afle lucruri noi, sa descopere mediul inconjurator si sa se distreze invatand.

 

vanatoarea de comori antipa

 

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

 

Dragi parinti, stim ca aveti acasa curiosi si exploratori in devenire. Tocmai de aceea venim cu o veste buna atat pentru voi, cat si pentru cei mici. In luna noiembrie, Samsung s-a gandit sa le faca o surpriza copiilor oferindu-le posibilitatea de a participa la un eveniment educational si in acelasi timp distractiv.

Asadar, in zilele de 15 si 16 noiembrie, intre orele 14.00 si 19.00, toti copiii cu varste cuprinse intre 8 si 14 ani sunt invitati la Muzeul Antipa sa descopere animalele din Romania si sa interactioneze cu tehnologia.

 

Vanatoarea de comori este un joc super antrenant in care copiii pot cauta indicii cu ajutorul tehnologiei Samsung. Este o modalitate prin care micii exploratori vor afla lucruri interesante intr-un cadru prietenos si inovativ. Si pentru ca atmosfera sa fie cu atat mai distractiva, micii exploratori vor putea forma echipe de 3-4 persoane si vor avea ocazia de a intra in competitii pentru castigarea a numeroase premii educative si amuzante.

Scopul acestui eveniment este de a le insufla celor mici pasiunea pentru stiintele naturii, de a-i incuraja sa descopere lucruri noi intr-un mod prietenos si inovativ, de a-i indemna sa interactioneze cu tehnologia si nu in ultimul rand, de a le face mai placute vizitele la muzeu.

Evenimentul Vanatoarea de comori face parte din parteneriatul dintre compania Samsung Electronics Romania si Muzeul Antipa, care a debutat inca din anul 2013 cu scopul de a imbunatati experienta in muzeu cu ajutorul tehnologiei

 

 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU