Scoala de vara la Elefantelul Curios® – loc de joaca si afterschool!

București

VINE VACANTA CU TRENUL DE... mai tineti minte?! Scoala de vara de la Elefantelul Curios® ii asteapta pe copii la joaca!

Doar 250 lei/ doua saptamani, pentru programul scurt.

Pentru ca vara bate la usa, multi dintre dumneavoastra isi fac deja planuri de vacanta. Dar cine isi permite sa o tina tot intr-o vacanta timp de trei luni, atat cat dureaza si perioada in care scolile si unele gradinite au portile inchise?

La Scoala de vara la Elefantelul Curios® – loc de joaca si afterschool, primim copii cu varsta minim 3 ani, intr-un spatiu prietenos, cu supraveghetor si cadru didactic, pentru un program atat educativ, cat si distractiv.

Pregatim o multime de surprize pentru piticii- ateliere creative, fise de lucru, teme pentru vacanta, iesiri in curte si in parc. Au acces nelimitat la locul de joaca, cu jucarii, trambulina, tobogan, jocuri de logica, lego city pentru constructii si indemanare, puzzle-uri, desen liber sau pe fise de lucru.

Consideram ca este chiar oportun sa organizam grupe mixte de varsta, avand in vedere ca in invatamantul traditional (fie la gradinita, fie la scoala), majoritatea nu beneficiaza de asa ceva. Dintre avantajele acestor grupe putem sa amintim urmatoarele: invata sa ajute si sa se lase ajutat, invata sa fie mai rabdatori si toleranti, ambitiosi, cooperanti, ba chiar sa fie lideri!

Dintre tematicile saptamanale pregatite pentru micii curiosi amintim: Magia copilariei, in lumea necuvantatoarelor, In lumea piratilor curajosi, Tainele marilor si oceanelor, In lumea insectelor si multe altele.

Si pentru ca vrem ca micutii sa aibe parte de diversitate pe perioada vacantei de vara, la Scoala de vara la Elefantelul Curios® suntem flexibili si in privinta programului. Am gandit trei variante din care puteti alege ce se potriveste cel mai bine pentru copilul si pentru familia dvs:

  1. Program scurt- ora 8-12 (gazduire, mic dejun, activitati educative, gustare de fructe)- 250 lei/2 saptamani, cu 10% reducere pentru o luna intreaga
  2. Program mediu- ora 8-14 (gazduire, mic dejun, activitati educative, gustare de fructe, masa de pranz)- 350 lei/2 saptamani, cu 10% reducere pentru o luna intreaga
  3. Program lung- ora 8-19 (gazduire, mic dejun, activitati educative, gustare de fructe, masa de pranz, odihna, activitati recreative)- 450 lei/2 saptamani, cu 10% reducere pentru o luna intreaga

Continuam si activitatile optionale: (detalii gasiti si aici)

  1. Limba straina– engleza, germana, spaniola
  2. Sah
  3. Karate
  4. Vioara
  5. Dezvoltare personala
  6. Antreprenor jr, Cercetator jr
  7. Programator jr, Grafician jr

Detalii, programari si inscrieri Scoala de vara la Elefantelul Curios®

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU