Descoperă Aventura de Evadare Perfectă la Trapped Escape Room: O Experiență Incitantă pentru Copii și Familie!

  Jocurile de escape room marca Trapped sunt o combinație perfectă între distracție, logică și munca în echipă, oferind o experiență captivantă atât celor mici, cât și întregii familii.

  Trapped Escape Room este destinația ideală pentru activități cu copiii și petreceri aniversare, fiind singurul escape room din București care oferă camere special concepute pentru cei mici.

  Vă așteaptă în două locații, cu 12 camere de escape room spectaculoase, cu tematici variate și grade diferite de dificultate, adaptate în funcție de vârsta participanților.

  • Trapped Vasile Lascăr nr. 88 dispune de 6 camere de escape room: The Black Pearl, What If, Jumanji, Superkids, The Safe, Looking for Sherlock Holmes.
  • Trapped Veranda Mall dispune de 6 camere de escape room: Jungle Curse, Addams Mansion, Dragonstone Castle, Trapped Alone, Chocolate Factory si Retro 2000.

  Ce este un escape room? Este un joc real de evadare care se desfășoară în camere cu scenarii și decoruri realiste. Fiecare cameră are o poveste unică, indicii misterioase la fiecare pas, jocuri de inteligență și îndemânare, precum și puzzle-uri captivante care vă vor ține în suspans timp de 60 de minute.

  Să explorăm împreună camerele Trapped Escape Room – Vasile Lascăr nr. 88:

  🔍 The Black Pearl: Dacă v-ați întrebat cum ar fi să vă aventurați pe o corabie de pirați, The Black Pearl este camera perfectă pentru voi! Trăiți o experiență plină de acțiune și aventură în lumea Piraților din Caraibe.

  🔍 Looking for Sherlock Holmes: Pasiunea pentru poveștile cu detectivi prinde viață în această cameră! Puneți-vă pălăria de detectivi și testați-vă abilitățile în rezolvarea misterelor din lumea lui Sherlock Holmes.

  🔍 Jumanji – The Secret Level: Pentru fanii jocurilor video, această cameră vă va teleporta în lumea misterioasă și periculoasă a junglei Jumanji. Pregătiți-vă pentru aventuri captivante și provocări pe cinste!

  🔍 Superkids: Simțiți-vă ca niște super-eroi în această cameră specială inspirată de benzile desenate. Înfruntați provocările și salvați planeta într-o misiune antrenantă și plină de suspans.

  🔍 The Safe: Ați visat vreodată să intrați în seiful securizat al unei bănci și să puneți la cale jafuri pline de ingeniozitate? Încercați-vă abilitățile în această cameră care vă va pune la încercare ingeniozitatea și priceperea.

  🔍 What if?: Descoperiți o cameră unică în Europa, un concept complet diferit și o experiență pe care trebuie să o încercați. Haideți să explorați „What if?” și să vă lăsați surprinși de provocările și enigmele sale.

  Camerele de escape room sunt potrivite pentru copii de 7 ani și peste, fiind perfecte pentru activități în familie și având grade de dificultate adaptate în funcție de vârsta participanților.

  Prețurile încep de la 40 lei/persoană.

  Program de funcționare:

  Trapped Vasile Lascar:

  • Luni: Închis (cu excepția evenimentelor private)
  • Marți – Vineri: 12:00-21:30
  • Sâmbătă – Duminică: 10:00-21:30

  Pentru rezervări și informații suplimentare, îi puteți contacta la numărul de telefon 0748727733 sau prin e-mail la [email protected].

  Adresa: Vasile Lascăr nr. 88, sector 2, București

  Vă invităm să le vizitați și website-ul la adresa https://www.trapped.ro/ și pagina de Facebook https://www.facebook.com/trapped.escapegame.

  Descoperiți aventura perfectă la Trapped Escape Room și creați amintiri de neuitat alături de copiii voștri!


   RECOMANDARE

  Detalii Locație

  Județ:
  București

  Oraș:
  București

  Adresa:
  Strada Vasile Lascăr, 88

  DISTRIBUIE
  GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!

  EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

  NICIUN COMENTARIU

  ADAUGĂ COMENTARIU