Trapped – singurul escape room cu camere special concepute pentru copii – a inaugurat o nouă locație în Veranda Mall, București

  Cel mai cunoscut brand de escape rooms din București a inaugurat în luna octombrie o nouă locație centrală în București, în Veranda Mall. Cu 6 camere de escape room noi, decoruri spectaculoase și pline de mister, locația este ideală pentru activități de familie și petreceri aniversare. Camerele sunt concepute pe grade de dificultate diferite, în funcție de vârsta participanților, și se adresează copiilor începând cu 7 ani.

  Cu două zone de petrecere dedicate, Trapped vă așteaptă și cu pachete speciale aniversare, pentru evenimente unice și pline de surprize misterioase.

  Ce este un escape room? Este un joc real de evadare, care se desfășoară în camere cu tematici și decoruri realiste. Fiecare cameră are o poveste și scenariu unic, indicii misterioase la fiecare pas, jocuri de inteligență sau îndemânare și puzzle-uri care vă vor ține în suspans timp de 60 de minute.

  CAMERELE TRAPPED – VERANDA MALL

  🔍Dacă te-ai întrebat vreodată cum ar fi să te aventurezi într-o junglă plină de mistere, Jungle Curse este provocarea perfectă! Trăiește din plin experiența intensă din mijlocul naturii sălbatice și demonstrează-ți curajul într-o oră plină de acțiune și aventură.

  Jungle curse🔍 Dacă ești pasionat de poveștile ciudatei familii Addams, află că Thing a dispărut, și întreaga familie îl caută! A venit momentul să pășești în misterioasa lor vilă – The Addams Mansion și să îi ajuți să îl găsească pe Thing.

  Addam mansion🔍 Dacă îți plac decorurile fantasy și jocurile de strategie, bine ai venit în Dragonstone Castle! Vei descoperi cum să creezi alianțe și să te folosești de puternicii dragoni pentru a câștiga supremația din ținut.

  dragonstone2

  Dragonstone🔍 Trapped Alone este camera ideală pentru orice vârstă. Sigur te-ai întrebat măcar o dată tu cum ai face față hoților Wet Bandits dacă ai ramane singur acasă de Crăciun. Nu este nevoie să aștepți însă Crăciunul, deoarece această aventură este disponibilă tot timpul anului!

  home alone

  Trapped alone🔍 The Chocolate Factory – camera în care totul este despre, cu și din ciocolată! Este momentul să afli care este rețeta secretă care îl poate convinge pe Willy Wonka să predea faimoasa fabrică unui nou proprietar.

  Chocolate factory🔍 Retro 2000. Fie că esti un nostalgic incurabil sau ai copii curioși să vadă cum a fost copilăria părinților, sau “cum era pe vremuri”, Retro 2000 vă va captiva de la mic la mare, în fiecare secundă!

  RetroDEOSEBIT

  trapped lobby timelessProgram:

  Detalii Locație

  Județ:
  București

  Oraș:
  București

  Adresa:
  Strada Ziduri Moși, 23

  DISTRIBUIE
  GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm să revii!

  EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

  NICIUN COMENTARIU

  ADAUGĂ COMENTARIU