AMAI GARDEN este locul ideal pentru evenimentul tau privat!

  AMAI GARDEN te invită într-un spațiu generos în mijlocul Bucureștiului, compus dintr-o grădina frumoasă și o casă interbelică elegantă, destinat petrecerii oricărui membru al familiei tale.

  Îți punem la dispoziție în exclusivitate atât locurile de joacă din interior, cât și pe cele din grădină, pentru orice eveniment din viața ta: zile de naștere pentru copii, petreceri de moț sau turtă, botez, cununie civilă dar și evinemente corporate.

  amai garden petreceri bucuresti exterior gradina casaGrădina spațioasă de 700 mp, cu multă verdeață, poate găzdui evenimente de până la 60 de persoane. Copiii au la dispoziție leagăne, locuri de cățărat, trambulină, nisipar, se pot antrena la coșul de baschet, tir cu arcul sau fotbal. Spațiul permite jocul liber, neîngrădit, astfel că la noi se pot organiza cele mai interesante căutări de comori și nu numai.

  amai garden petreceri bucuresti exterior gradina amai garden petreceri bucuresti exterior gradina masa pettrecereÎn cazul vremii nefavorabile, ne putem retrage la interior, unde vă oferim un spațiu confortabil și jucăuș. Cei mici se pot distra pe peretele de cățărat, pot construi cu ajutorul cuburilor de mari dimensiuni, sau pot chiar construi orașe lego pe peretele special amenajat. Jocurile de rol sunt o parte importantă în dezvoltarea copiilor, iar la AMAI, aceștia pot fi bucătari, actori, comercianți sau orice își pot imagina.

  amai garden petreceri bucuresti exterior pod amai garden petreceri bucuresti exterior interior joacaPărinții au la dispoziție un living generos și cozy unde se pot relaxa și savura mâncarea delicioasă. Poate fi un moment bun de socializare cu alți adulți sau de conectare cu propriul copil.

  amai garden petreceri bucuresti exterior gradina mese interiorDeși ne găsiți în inima Bucureștiului, suntem departe de zgomotul orașului, iar ciripitul păsărilor ne este prieten drag. 🙂

  Pentru mai multe detalii ne găsiți la numerele de telefon: Cristina 0726691160 sau Mariana 0742852397

  E-mail: [email protected]

  site: www.amaigarden.ro

  Facebook: https://www.facebook.com/amaigarden/

  Instagram : https://www.instagram.com/amaigarden/

  Detalii Locație

  DISTRIBUIE
  GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm să revii!

  EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

  NICIUN COMENTARIU

  ADAUGĂ COMENTARIU