Back to school … cu rechizite gratis la Militari Shopping!

I-ai luat tot ce are nevoie? Nu mai este mult pana la inceputul noului an scolar si, ca de fiecare data, elevii se vor intoarce in clase cu entuziasm, nerabdare si bucurie. Pana atunci, insa, totul trebuie sa fie pregatit.

Hai sa ii facem ghiozdanul impreuna! In perioada 25 august – 17 septembrie, te asteptam cu rechizite gratis. Participa la Tombola noastra si bucura-te de super premii. Trebuie doar sa iti incarci cardul Militari Shopping cu minim 50 de lei sau sa faci cumparaturi pe acelasi bon de minim 50 de lei dintr-unul dintre magazinele centrului nostru comercial. Pe 19 septembrie anuntam cei 5 fericiti castigatori ai unui card cadou in valoare de 300 de lei.

 

Si surprizele nu se opresc aici. Toti participantii la Tombola, vor putea automat sa invarta si Roata Norocului si sa castige un premiu garantat (rechizite si ghiozdane).

Iar pentru cei care isi incarca cardul Militari Shopping cu minim 50 de lei mai avem un cadou. Pe langa premiul in dreptul caruia se opreste acul rotii, acestia vor primi si cate un ghiozdan.

Impreuna facem copiii sa zambeasca.

Vezi aici Regulamentul complet

DISTRIBUIE
Hey! Sunt fondatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe fetiţa mea, Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 10 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot timpul care a trecut mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Îmi doresc sincer ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU