Carti deschise pentru minti deschise

București

A X-a editie a campaniei nationale „Te asteptam in librarie!” – 2018.

De-a lungul celor zece editii derulate pana in prezent,  campania Te asteptam in librarie a pornit de la ideea repozitionarii acestui centru cultural (libraria) ca un element activ in viata omului contemporan, incercand sa evidentieze rolul librarului ca formator de opinie si mediator cultural intre editura si cititor.

In perioada 1 august – 1 noiembrie 2018, Editura Herald impreuna cu librariile partenere, iti ofera sansa sa redescoperi importanta lecturii si modul in care cartile iti pot influenta evolutia prin intermediul ideilor, conceptelor si teoriilor transmise de catre cele mai importante personalitati ale istoriei, traditiilor si culturii universale.

„Carti deschise pentru minti deschise” este invitatia noastra pentru a considera lectura ca un instrument de invatare, o sursa inepuizabila de idei, inspiratie si intelepciune. Pentru ca suntem impreuna in cautarea celor mai relevante raspunsuri la intrebarile fundamentale, am adus pe rafturile librariilor o colectie de 30 de lucrari inovatoare, care pot deschide in mintea ta noi perspective ale gandirii.

Descopera acum doar in librarii, reducerea de 20% aplicata la titluri precum Spovedanie (Autobiografia) de Lev Tolstoi, Religie si stiinta de Bertrand Russell, Marea Trezire de Bodhidharma, Totem si tabu de Sigmund Freud, Eliberarea de cunoscut de Jiddu Krishnamurti, Pasi pe Cale de Inayat Khan, Cartea celor cinci cercuri (Go Rin no Shō) de Miyamoto Musashi, Duh si Contemplatie de Alan Watts.

Fie ca esti in cautarea celor mai importante raspunsuri in paginile cartilor noastre, fie vrei sa petreci o ora de liniste departe de cotidian, nu uita ca in libarie poti gasi surse sigure si valoroase de cunoastere care te pun in acord cu tine insuti si te ajuta sa intelegi mai bine lumea din jurul tau.

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU