Baiatul si Bestia (2015). Film cinema

Un baietel de 9 ani din Tokyo-ul zilelor noastre acceseza o dimensiune paralela numita Jutenkai unde devine ucenicul unui razboinic cu cap de urs. Baiatul si Bestia (Japonia - 2015), film pentru copii la cinema.

În vârstă de nouă ani, baietelul Kyuta și-a pierdut recent mama, cu care trăia de când părinții au divorțat. El refuza sa trăiasca cu tutorii săi legali si fuge pe străzile dezumanizate din cartierul Shibuya din Tokyo.

  • Regie: Mamoru Hosoda
  • Scenariu: Mamoru Hosoda
  • Genul: Actiune, Aventura, Animatie, Fantezie
  • Durata: 119 minute
  • Voci: Kumiko Aso, Lily Franky, Suzu Hirose
  • Varsta recomandata: +10 ani

In Baiatul si Bestia fuga de familia extinsa si de politie il face pe baietelul Kyuta sa ajunga intr-un gang dintre doua clidiri ale cartierului, unde reuseste sa acceseze o dimensiune paralela numita Jutenkai, o lume locuita de fiare si in care oamenii nu sunt bineveniti. Acolo baietelul devine ucenicul unui razboinic cu infatisare urs.

Stapanul fiarelor din Jutenkai trebuie sa-si aleaga un succesor iar candidații sunt cat se poate de diferiti: Iozen este curajos și cinstit, văzut ca alegerea potrivita. Razboinicul Kumatetsu este perceput ca singuratic si caustic. Kumatetsu este sfatuit să-și ia un ucenic iar consilierii săi il propun pe Kyuta, nou venit in Jutenkai, ca fiind candidatul ideal. Văzându-l pe Kumatetsu cum este invins în luptă, Kyuta se ataseaza de acesta si se decide să rămână. Relația lor, deși complicată, creste în fiecare zi pe masura ce se instruiesc, fiecare alternand in rolurile de profesor și ucenic.

Program cinema Baiatul si Bestia (The Boy and the Beast – 2015)

  • filmul numai ruleaza la cinema

VEZI TOATE FILMELE DE LA CINEMA DE SAPTAMANA ASTA

Vezi si:

Unde mergem cu copilul in weekend

Patinoarele deschise in Bucuresti in sezonul 2015-2016

Filme vechi romanesti pentru copii online


Trailer Baiatul si Bestia (The Boy and the Beast – 2015)


DISTRIBUIE
Salut! Sunt tatăl unei fetiţe minunate de 11 ani, care mă motivează zi de zi să fiu mai bun decât am fost, mai bun cu mine şi cu ceilalţi. Mă pasionează muzica, grafica şi posibilităţile infinite ale internetului. Mă preocupă modul în care putem îmbunătăţi traiul în comun în societate. Îmi doresc ca fiecare dintre noi să-şi propună să construim împreună o lume cu multe oportunităţi pentru noi şi copiii noştri.
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU