Bunul Dinozaur (2015). Film de copii la cinema

In filmul de animatie Bunul Dinozaur asteroidul ocoleste planeta, astfel ca fascinantii giganti cu sange rece continua sa traiasca.

In filmul pentru copii Bunul Dinozaur regizorul Bob Peterson (creatorul „Up” si „Finding Nemo”) si producatorul John Walker („The incredibles”. „The Iron Giant”) ne ofera cea de-a 15-a animatie Pixar. Vremurile in care traiau dinozaurii sunt privite in acest film dintr-o perspectiva inedita si interesanta.

Astfel, plecand de la teoria conform careia un asteroid ar fi lovit Pamantul si acest lucru a dus la disparitia dinozaurilor, in filmul de animatie The Good Dinosaur asteroidul ocoleste planeta, astfel ca fascinantii giganti cu sange rece continua sa traiasca.

  • Regia: Bob Peterson Peter Sohn
  • Actori: Neil Patrick Harris Bill Hader Judy Greer John Lithgow Frances McDormand
  • Gen: Comedie de familie; Animatie
  • Durata: 100 minute
  • Varsta recomandata: +3 ani

Program cinema Bunul Dinozaur (2015)


VEZI TOATE FILMELE DE LA CINEMA DE SAPTAMANA ASTA

Vezi si: Filme romanesti online si Desene animate pentru copii mici


Trailer Bunul Dinozaur (2015)

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm să revii!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU