Brick Lane Jazz Fest 2018

11-12 August 2018
București

BRICK LANE JAZZ FESTIVAL – Bucuresti @ Parcul Herastrau | 11 August 2018 – Steve Coleman & Five Elements feat. Kokayi, Alexandra Usurelu, sau Catalin Milea sunt numele ce vor concerta pe scena primei editii a Brick Lane Jazz Festival.

„BRICK LANE JAZZ FEST” aflat la prima editie, ne promite o zi de concerte in care unele dintre cele mai mari nume ale scenei internationale sau autohtone de Jazz vor urca pe aceeasi scena. Zona de StreetFood, Baruri, vor completa atractiile de pe scena principala, toate aflate in superbul cadru natural al Parcului Herastrau.

O supradoza sinaptica de afropunk/hip-hop/funk/rock/psihodiscobilly. In oricare cutie incerci sa-l pui, STEVE COLEMAN o va arunca in aer!

Crescut in celebra zona “neagra” din Sudul Chicago-ului, acolo unde “muzica este prezenta tot timpul”, mult asteptatul si aclamatul artist american Steve Coleman, secondat de bandul Five Elements si incredibilul vocalist si M.C. Kokayi va poposi ca si headliner in a doua zi a “Brick Lane Jazz Fest”. Cu influențe primite de la marii compozitori afro-americani, pentru Steve Coleman muzica nu este o disciplină separată față de orice altă activitate creată de catre oameni. Ca si formă de vibrație și energie, el crede ca muzica poate fi concepută ca o parte holistică a întregului spectru vibrațional de la micro la macro. Steve crede, de asemenea, că muzica are formele sale exoterice și esoterice, și din această perspectivă mulți maeștri muzicieni și-au făcut treaba. Cinci elemente au fost formate pentru a continua această tradiție folosind forma personalizată a expresiei muzicale.
Pe scena Brick Lane Jazz Fest vor urca;
Steve Coleman – saxofon alto / Jonathan Finlayson – trompeta / Kokayi (nascut Carl Walker) – wordmith/ Anthony Tidd – bass / Sean Rickman – baterie;

Lineupul autohton aliniaza nume importante ale scenei romanesti, printre care ALEXANDRA USURELU feat. Cristian Soleanu cu cel mai nou proiect al ei “Usor Jazz”, sau redutabilul saxofonist CATALIN MILEA, secondat de duolul COOL CATZ JAZZ

PROGRAM:

“BRICK LANE JAZZ FEST 2018” va avea loc in perioada 11 August 2018, in parcul Herastrau (intrarea Pta. Charles de Gaulle, langa Golf & Coffee Herastrau) . Nu este permis accesul cu camere foto profesionale. Filmatul este interzis pe toată durata concertului.

https://www.facebook.com/events/227820321326750/

Detalii Eveniment

Perioada:
11-12 August 2018

Orasul:
București

Detalii Locație

Parcul Parcul Regele Mihai I al Romaniei (fost Herăstrău)

Județ:
Sector 1

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Sos. Nordului 7-9

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL