Ce ai face daca noii tai colegi de birou ar fi o balerina, un contorsionist si o statuie vivanta?

 

Ce ai face dacă noii tăi colegi de birou ar fi o balerină, un contorsionist și o statuie vivantă?

 

Balerina

 

 

 

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dacă într-o zi te-ar întâmpina la birou o balerină grațioasă, o statuie vivantă cu mișcări precise sau dacă domnul de lângă tine, care credeai că este un nou coleg, ar fi de fapt un contorsionist cu o flexibilitate uimitoare, ce ai face?

Poate că ai aprecia talentul lor, curajul, ineditul situației, dar cu siguranță nu ai rămâne impasibil la mobilitatea de care dau dovadă. Pentru că fiecare dintre noi își dorește să aibă articulații sănătoase, care să îi permită să se bucure de libertate în mișcare așa cum o fac eroii” din videoclipul următor:

 

 

Scopul celor trei apariții neobișnuite care sparg tiparul unei zile obișnuite la birou este să îți amintească de importanța sănătății articulațiilor tale și că poți evita durerile de spate sau de gât, prin câteva obiceiuri sănătoase la birou, pe care altfel le-ai trece ușor cu vederea. Corectează-ți întotdeauna postura atunci când ești la calculator, ia câteva pauze scurte în care să îți relaxezi musculatura și să îți întinzi articulațiile și nu uita de MSM 750mg, formulă complexă pentru reducerea durerilor și creșterea mobilității articulare.

 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU