14 Cadouri Perfecte pentru Fete de 4 Ani

Te pregătești de aniversarea unei fetițe de 4 ani și nu ai găsit încă un cadou potrivit? Nicio grijă, ți-am pregătit o listă care să te ajute chiar acum să alegi cea mai bună variantă de cadou pentru fete de 4 ani!

Atunci când alegem un cadou pentru o fetiță de 4 ani, este important să luăm în considerare în primul rând preferințele și abilitățile copilului. Astfel, putem opta pentru o jucărie educațională, un puzzle sau o carte, o jucărie de exterior sau un instrument muzical, toate acestea fiind opțiuni excelente care vor garanta atât o porție de distracție cât și posibilitatea de a dezvolta abilități importante pentru copil.

Recomandări pentru alte vârste:

10 Cadouri Speciale pentru Fete de 3 Ani

14 Cadouri Perfecte pentru Fetițe de 4 Ani:

1. Tăbliță magnetică

Tablita magnetica cu 2 fete si accesorii, WD5506 RCO®
Tablita magnetica cu 2 fete si accesorii, WD5506 RCO®

Tăblița magnetică are în interior plăcuțe cu animăluțe pe care copilul le poate aranja pentru diferite momente ale zilei. Cu ajutorul acestei jucării fiecare copil poate să își dezvolte imaginația într-o manieră amuzantă și plăcută.

Pe partea albă a tablei magnetice poate să scrie cu ajutorul marker-ului special și apoi să șteargă cu micul burețel. Pe partea neagră poate să scrie cu una din cele trei crete sau să deseneze după bunul plac! Un cadou ideal pentru o fetiță de 4 ani!

Detalii și preț aici.

Cele mai interesante evenimente pentru copii și părinți

2. Set 253 piese cu litere alfabet și cifre magnetice

Set 253 piese cu litere alfabet si cifre magnetice
Set 253 piese cu litere alfabet si cifre magnetice

Fetița ta de 4 ani va avea ocazia de a învața mii de cuvinte cu ajutorul acestei jucării educative. Un set de numere cu litere și numere magnetice ce conține 52 de litere mari, 156 litere mici, 20 de numere, 14 simboluri matematice, 5 magneți frigorifici cu desene animate, 1 tablă de scris cu două fete magnetice, 3 markere, 1 radieră și 1 cutie solidă de depozitare.

Detalii și preț aici.

Mesaje de La Mulți Ani și Urări Deosebite pentru Aniversări și Zile de Nume

3. Robot inteligent interactiv cu control vocal

Robot inteligent interactiv cu control vocal
Robot inteligent interactiv cu control vocal

Această jucărie inteligentă va fi un cadou de neuitat! Nu aduce doar distracție copilului prin cântec, dans sau mers în toate direcțiile, ci poate chiar răspunde sau repetă cuvintele spuse. PNI Robo One oferă ore de distracție și educație oferind copiilor contactul cu robotica și tehnologiile avansate.

Detalii și preț aici.

10 Cadouri pentru Copii care Construiesc! Jucării STEM Interactive și Educative pentru Toate Vârstele

4. Set educativ de activități în limba română

Set educativ de activitati de la 1 -10 in limba romana, MathLink®Cubes Numberblocks, Learning Resources
Set educativ de activitati de la 1 -10 in limba romana, MathLink®Cubes Numberblocks, Learning Resources

Învață matematică într-un mod distractiv cu ajutorul setului de matematică colorat și amuzant MathLink®Cubes Numberblocks! Copiii pot învața într-un mod amuzant numerele, diferite operații matematice, secvențierea numerelor și relația de tip întreg-parte. Încurajează dezvoltarea gândirii critice, a abilităților matematice și de rezolvare a problemelor, cu o serie de cerințe simpatice. Un cadou inteligent pentru o fetiță de 4 ani precoce!

Detalii și preț aici.

5. Te iubesc, Orice-ai Face! Carte pentru copii de Ioana Chicet-Macoveiciuc 

Te iubesc, Orice-ai Face! Carte pentru copii de Ioana Chicet-Macoveiciuc
Te iubesc, Orice-ai Face! Carte pentru copii de Ioana Chicet-Macoveiciuc

Micuța Ema face o mulțime de trăsnăi, și, după fiecare dintre ele, vrea să știe un singur lucru: o mai iubește oare mami? Copiii fac multe boacăne, pentru că sunt curioși, energici, vor să descopere lumea cât mai repede. Părinții încearcă din greu să-i ferească de pericole, astfel că ajung să spună NU AI VOIE mult mai des decât TE IUBESC.

O carte despre experimente de copil, cu dialoguri simpatice și ilustrații vesele, în care se vor regăsi toți copiii și toți părinții.

Detalii și preț aici.

6 Board Games antrenante de jucat in 15 minute in cel puțin 2 jucători de minim 8 ani

6. Bugzzle – Joc de inteligență

Bugzzle - Joc de inteligenta, Fat Brain Toys
Bugzzle – Joc de inteligenta, Fat Brain Toys

Încurajați dezvoltarea abilităților motorii fine, orientarea spațială, logica și capacitatea de rezolvare a provocărilor prin intermediul acestui joc de inteligență Fat Brain Toys. Un cadou ideal ce conține 40 de provocări ce învață copilul despre culori sau fracții și antrenează gândirea matematică precoce. Alege una dintre cele 40 de provocări și apoi aranjează, rotește și pozitionează piesele în puzzle-ul semi-circular pentru a obține imaginea de pe cartea de joc aleasă. O experiență ce antrenează inteligența copilului prin joc!

Detalii și preț aici.

VIDEO. 6 Documentare Relaxante cu Animale și Sunete din Natură pentru Îmbunătățirea Stării de Bine

7. Acordeon pentru copii cu 7 butoane și 14 note

Acordeon pentru copii Svoora, cu 7 butoane și 14 note
Acordeon pentru copii Svoora, cu 7 butoane și 14 note

Experimentarea cu instrumente muzicale va stimula inteligența auditivă, capacitatea de exprimare a sentimentelor și emoțiilor. Acordeonul Svoora este conceput special pentru tinerii muzicieni, cu o dimensiune mai mică și mai puține taste, gândit special pe măsura lor. Un cadou minunat pentru aniversarea unei fete de 4 ani!

Detalii și preț aici.

Recomandări de Filme pentru Copii la Cinema

8. Păpușa Bouncin’ Baby care înoată cu delfinii

Papusa Bouncin’ Baby, Inoata cu delfinii - Fetita Bounie
Papusa Bouncin’ Baby, Inoata cu delfinii – Fetita Bounie

Păpușă Bounie Bouncin Baby are 6 funcții, poate înota împreună cu delfinul, funcționează atât în apă cât și pe uscat!

Detalii și preț aici.

33 Cele Mai Interesante Filme de Familie din 2022

9. Cea mai bună carte de activități din lume

Cea mai buna carte de activitati din lume
Cea mai buna carte de activitati din lume

Plictiseala dezvoltă creativitatea. Atunci când fetița ta de 4 ani ani va vrea să o pună pe fugă, va apela la această minunată carte de activități! Găsește diferențe, caută obiecte, formează cuvinte, rezolva labirinturi și se lasă purtată într-un adevărat carusel de jocuri distractive!

Detalii și preț aici.

10. Puzzle Noriel cu 4 basme

Puzzle Noriel - 4 basme
Puzzle Noriel – 4 basme

Set 4 în 1 de puzzle ce reunește trei mari bucurii ale copilăriei: poveștile clasice, ilustrațiile încântătoare și jocul de puzzle! Asamblează cele patru puzzle-uri și amintește-ți sau descoperă patru povești îndrăgite.

Detalii și preț aici.

Mânuța rușinoasă. Poveste Terapeutică despre Curaj | PDS #157

11. Nu Te Supara Frate – Joc de Societate

Nu Te Supara Frate - Joc de Societate (2-4 jucatori)
Nu Te Supara Frate – Joc de Societate (2-4 jucatori)

Intră primul în „casă” cu toți pionii tăi pentru a câștiga binecunoscutul joc pentru 2-4  jucatori!

Detalii și preț aici.

12. Calendar magnetic

Calendar magnetic Bigjigs, Vremea, limba romana
Calendar magnetic Bigjigs, Vremea, limba romana

Oferă-i copilului bucuria de a se juca, indiferent de vreme! Calendarul magnetic „Vremea” îi oferă copilului șansa de a afla cât mai multe despre fenomenele meteorologice. Fetița ta de 4 ani va fi încântată să poată controla vremea, care cu siguranță va fi una favorabilă pentru joacă! Folosind imaginile și cardurile cu zile și luni, copilul va învață succesiunea anotimpurilor, a lunilor anului, dar și data și ora, cu ajutorul ceasului poziționat în centrul calendarului.

Detalii și preț aici.

11 Podcasturi de Parenting pe care Merită să le Asculți, în Română sau Engleză

13. Proiector cu 12 povești și lampă de veghe

Proiector cu 12 povesti si lampa de veghe, Mideer
Proiector cu 12 povesti si lampa de veghe, Mideer

Cu ajutorul acestui proiector vei face un cadou minunat iar fetița ta va fi teleportată într-o lume de basm! În total conține 12 povești diferite care pot fi proiectate înainte de culcare: Cenușăreasa, Pinocchio, Degețica, Prințul fericit, Băiatul care a strigat Lupul, Omul de turtă dulce, Ridichea uriașă, Vreau să zbor spre cer, Scufița Roșie, Rățușcă cea urâtă, Vulpea și pisica, Cei trei purcelusi. Fiecare poveste are câte 8 imagini.

Alte facilități: proiector cu 12 diapozitive povești, proiector de cer înstelat, lampă de veghe care se stinge automat după 15 minute, lanternă.

Detalii și preț aici.

14. Jucarie Maimuță tip balanță – Învățăm matematica!

Jucarie Maimuta tip balanta invatam matematica - Jucarii educative STEM pentru copii si joc de invatare a numerelor pentru baieti si fete de 3 4 5 ani
Jucarie Maimuta tip balanta invatam matematica – joc de invatare a numerelor

Un joc de numărare ce poate fi un cadou ideal pentru o față de 4 ani. Este perfect pentru a introduce copiii în lumea numerelor și a învață primele elemente de baza în matematică pentru preșcolari. Acesta jucărie tip maimuță cu balanță este educațională și distractivă fiind aliatul părinților și profesorilor.

Detalii și preț aici.

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU