Ce alegi pentru copilul tau: Bune maniere, Cultura cinematografica, Actorie sau Vorbire in public?

București

Ce alegi pentru copilul tău: Bune maniere prin teatru, Cultură cinematografică, Actorie sau Vorbire în public? Cursuri la Fundatia Calea Victoriei.

Copilul tău este plin de energie și idei creative? Îi plac filmele, poveștile și jocurile de rol?

Vezi mai jos oferta lunii februarie de cursuri la Fundatia Calea Victoriei si ofera-i cursul potrivit.

Poți alege ateliere de teatru, care îi vor încânta pe copii cu exercițiile actoricești prin care vor practica bunele maniere sau cursul de cultură cinematografică la care, prin vizionarea unor fragmente din filme, copiii vor descoperi povesti interesante si personaje memorabile.

Copiii care doresc sa participe la atelierul de vorbire în public își vor consolida increderea în sine și își vor dezvolta abilitățile de exprimare verbala.

În 20 februarie 2016 începem două ateliere susținute de lectori prietenoși și deschiși:

  • Atelierul de cultură CINEMATOGRAFICĂ (11-14 ani), cu Ileana Bîrsan, este adresat copiilor pasionați de film și animație. Cinema-ul este un mijloc foarte eficient de comunicare și de dezvoltare a imaginației. Filmele oferă viziuni diferite despre lume și oameni, pe care copiii le pot cunoaște și dezbate într-un timp scurt.
  • Cursul de VORBIRE ÎN PUBLIC, (12-16 ani) cu Iulia Ivanov, îi va ajuta pe copii să capete încredere în fortele lor, prin pregătirea unui discurs. Pe parcursul celor trei intâlniri, adolescenții vor afla cum să comunice clar şi eficient, vor depăşi mai uşor emoţiile unui examen, vor căpăta încrederea de a vorbi liber şi coerent în public, într-un mediu relaxat.

Continuăm în 27 februarie 2016 cu două ateliere de teatru:

  • Primii pași în ACTORIE – ATELIER PENTRU COPII, (4-6 ani ) cu actița Smaranda Caragea – prin jocuri și exerciții cei mici își pot folosi energia și imaginatia într-un mod constructiv. Copiii se vor bucura de jocuri interactive și captivante, prin care vor dobândi putere de concentrare, își vor dezvolta limbajul verbal și cel nonverbal, precum si atenția distributivă.

Participarea la cursuri la Fundatia Calea Victoriei se face pe baza de înscriere la [email protected].

Detalii pe www.victoriei.ro.

Fundația Calea Victoriei este o instituție culturală independentă care concepe cursuri și evenimente în domenii culturale și de dezvoltare personală. Misiunea noastra este să inspirăm tinerii și adulții prin arte și științe umaniste, abordate într-o manieră interactivă.

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU