Cursuri de chineza la PsihologMed

București

Învata CHINEZA prin joc si jocuri! Pentru copii! Invata chineza la PsihologMed. Cursul se va baza pe o metoda logica care permite învățarea limbii chineze de o manieră rapidă, ușoară și interesantă.

De exemplu hao,  , caracterul pentru bine este format din , care reprezinta o femeie din profil si , un bebeluș înfășat. Deci în viziunea vechilor chinezi o femeie cu un copil, reprezintă noțiunea de bine.

Ești în căutarea unui curs de chineza pentru copilul tău? Noi iți oferim cel mai distractiv program de învățare.

Programul nostru presupune o noua abordare a procesului de învățare a unei limbi străine, cuprinzând toate stilurile de învățare (vizual, auditiv, kinestezic), ceea ce face ca acest program sa fie foarte eficient, mult mai eficient decât metodele tradiționale. Si bineînțeles, ca sa fie pe gustul copiilor, învățarea este și de data asta inteligent deghizata în joaca și distracție.

Perioada desfășurare cursuri:

Luni și Miercuri: 18:00 – 19:30

Grupe de vârstă

  • 6 – 9 ani
  • 10 – 15 ani

Valoarea investita:

  • 180 lei / luna (4 ședințe de 1, 5 ore), grupuri de 6 – 8 copii

In ședințele săptămânale, copiii invata chineza prin jocuri, cântecele, povestiri si activități practice, se vor familiarizeaza cu concepte noi, fiecare luna având o tema specifica. La fiecare lecție vom consolida cunoștințele noi dobândite, prin alte activități centrate în jurul aceleași teme de studiu, astfel încât copiii sa nu se plictisească și sa rămână în permanenta conectați la lecție.

Exercițiile de vocabular și conversație întăresc abilitățile copiilor de a formula cereri, de a descrie experiențe sau situații în limba chineza.

Profesor:  Marcel ANGHEL, diplomat Ambasada României la Beijing 2004-2008

Inscrieri si contact cursuri de chineza la PsihologMed

Copilul tau invata chineza la PsihologMed!

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU