Ce spun eu si ce auzi tu? Conferinta pentru viata de cuplu cu Gaspar Gyorgy

Ce spun eu si ce auzi tu este o conferinta pentru viata de cuplu cu Gaspar Gyorgy bazată pe cele mai recente descoperiri din știința relațiilor de iubire

Și eu am nevoie să mă vezi, să mă auzi, să mă simți…

Bazată pe cele mai recente descoperiri din știința relațiilor de iubire, conferința “Ce spun eu și ce auzi tu?” ne oferă o nouă viziune și perspectivă practică asupra relațiilor de cuplu. Bogată în explicații concrete și numeroase recomandări ușor de aplicat în viața de zi cu zi, prin participarea la cele două ateliere ale conferinței aveți șansa să vă îmbunătățiți semnificativ conectarea la partener, ajungând să vă gestionați conflictele într-o manieră sănătoasă și pozitivă. Deoarece, DA, și cuplurile fericite se ceartă – diferența este dată de faptul că adulții din aceste cupluri își gestionează conflictele într-un mod constructiv și conștienți de importanța relației.

Toate relațiile trec prin cicluri de conectare, deconectare și reconectare. Relațiile nu sunt statice, acestea sunt precum organismele vii, care necesită atenție și implicare din partea noastră. Atunci când noi și partenerul căutăm o conectare profundă și consistentă, adesea trebuie să acceptăm și deconectări puternice, ca parte a dansului relațional. Astfel, poate fi dureros să susținem toată energia necesară armoniei din cuplu, mai ales atunci când bateriile psihologice ne sunt aproape goale.

Uneori, conflictul este fenomenul care ne ajută să ne concentrăm pe nevoile celuilalt. Și tocmai prin acest proces de reconectare începe creșterea relației. O conversație umană de reconectare nu este despre a arăta cu degetul, ci despre a-i spune partenerului ce ne dorim să facă diferit.

Păstrând în minte principiul conform căruia schimbarea începe cu noi, atunci când vine vorba despre relația de cuplu cei mai mulți dintre noi suntem tentați să-l “determinăm” pe celălalt să facă primul pas spre schimbare, însă cu siguranță aceasta este și o mare capcană relațională.Controlul și manipularea în relația de cuplu nu favorizează apropiere, acestea sting orice urmă de încredere și siguranță relațională.

Cui îi este adresată această conferință?

Conferința este recomandată cuplurilor de orice vârstă și orientare sexuală. Dar și persoanelor aflate în căutarea unei relații funcționale de cuplu. Dacă ai o relație solidă, participarea la atelierele conferinței îți poate oferi noi insight-uri și conștientizări despre cine ești tu în relația de cuplu, dar și o serie de instrumente optime pentru a menține starea de bine în doi. Iar dacă ești într-o relație toxică sau dificilă, poți înțelege care sunt rănile personale care te opresc din a primi și oferi iubire din plin.

Pe ce ne vom axa în conferință?

 • Pe descoperirea și recunoașterea comportamentelor toxice dintre partenerii unui cuplu;
  • Pe blocajele în comunicare și armele psihologice pe care le folosim în viața de zi cu zi;
  • Pe aspectele care fac diferența între cuplurile fericite și cele nefericite;
  • Pe înțelegerea motivelor pentru care ne comportăm într-un anumit fel;
  • Pe descoperirea noii științe a iubirii;
  • Pe dezvoltarea unor practici sănătoase de relaționare și comunicare în cuplu;
  • Pe împăcarea cu noi înșine și acordarea permisiunii de a primi și oferi iubire.

Detalii Conferinta Ce spun eu si ce auzi tu:

Conferința durează patru ore și este împărțită în două ateliere dinamice și bogate în explicații științifice și recomandări terapeutice. Pentru a ne însuși cât mai bine informațiile, cele două ateliere sunt separate printr-o pauză de răsfăț și conectare de o jumătate de oră, iar ultimele 30 de minute din conferință sunt dedicate pentru adresarea de întrebări și oferirea de răspunsuri.

*Dacă te înscrii și efectuezi plata până la data de 15 septembrie, taxa de participare este de 150 lei pentru cupluri și 85 lei pentru persoane single.

Începând cu data de 16 septembrie, taxa de participare este de 180 lei pentru cupluri și 100 lei pentru persoane single.

Data limită de înscriere a participanților – 27 octombrie.

Înscrierea se face completând datele în formularul din link.

Pentru mai multe informații și detalii vă invităm să ne scrieți la adresa de e-mail:  [email protected].

Un gând de final: Să ne reamintim că fiecare cuplu este compus din doi parteneri și încă ceva extrem de important, dar invizibil care-i leagă dincolo de spațiu și timp – relația.

Vă așteptăm cu drag și prietenie să faceți parte din REvoluțiaRelaționalăÎnRomânia!

 

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 29 Octombrie 2016

Program:
10:00 - 14:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL