Ceainaria Tabiet. Un loc ideal pentru copiii mici si mari

Ceainaria Tabiet va asteapta cu ateliere pentru copii, expozitii, vernisaje si cursuri pentru parinti

Mesajul locatiei:

„Acum aproximativ 5 ani deschideam optimisti usile primului local cu board games din Bucuresti. Acum, la fel de optimisti, le inchidem definitiv. Va multumim pentru toate zambetele, incurajarile, criticile si gandurile bune si speram sa ne mai intalnim pe viitor in alte circumstante, cel putin la fel de placute. Acest weekend este ultimul in care avem deschis prin urmare vom organiza un garage sale unde va vom pune la dispozitie toata colectia noastra de jocuri si alte lucruri care sa va aduca aminte de noi 🙂 Incepand cu data de 23.08.2015, Ceainaria Tabiet este inchisa. Pentru doritori, este disponibila pagina web+facebook+SRL”

Cu o gradina superba in fata, copaci umbrosi si trandafiri, aceasta este modalitatea ideala pentru a scapa de zarva Bucurestiului, la adapostul unui ceai aromat sau al unei bauturi reci ca gheata, vara.

In Ceainaria Tabiet au loc activitati dintre cele mai diversificate: de la cursuri de arta pentru copii si adulti, ateliere creative, seri tematice pana la expozitii de produse handmade si vernisaje. In plus, va punem la dispozitie o colectie de peste 200 de jocuri de societate care va vor trezi spiritul competitional si vor facilita comunicarea intre copii si parinti prin intermediul jocului.

Ceainaria Tabiet: Adresa: Strada Popa Savu, nr. 20 

REZERVARI: +40 722.171.671 (disponibil doar in timpul programului)

 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU