Cele Mai Eficiente Soluţii pentru Nasul Înfundat. SONDAJ: Cum Tratează Părinţii Români Năsucul Înfundat al Copiilor

Care sunt cele mai eficiente soluţii pentru nasul înfundat folosite de părinţii români. Sondaj despre metode de tratare a năsucului înfundat al copiilor răciţi, soluţiile lichide şi metodele de curăţare.

În sezonul rece copiii mici răcesc mai uşor şi de aceea au nevoie de ajutorul nostru pentru a scăpa uşor de năsucul înfundat, pentru a respira mai uşor şi a se vindeca mai repede. Un mic sondaj făcut printre abonaţii noştri ne-a dezvăluit modalităţile cele mai folosite pentru a desfunda năsucurile celor mici. De aceea ne-am hotărât să adunăm datele şi să te încurajăm şi pe tine să ne împărtăşeşti ce soluţii ai pentru nasul înfundat, metoda pe care o utilizezi cu succes, pentru a-i ajuta şi pe ceilalţi părinţi să încerce metode cu adevărat eficiente.

Despre febră și… “febra” măsurării acesteia

De la metodele de desfundare a năsucului cu soluţiile cele mai folosite, cum sunt serul fiziologic sau apa de mare, până la aerosoli sau tratamente băbeşti, părinţii încearcă diverse soluţii sperând să obţină efecte pozitive în evoluţia stării de sănătate a copilului. Nu ne dorim să judecăm variantele alese, să încurajăm medicamente sau remedii naturale, ci să facem o statistică a celor mai utilizate soluţii eficiente.

Majoritatea părinţilor obişnuiesc să înmoaie secrețiile din năsucul înfundat al copiilor cu ser fiziologic sau apă de mare. Mai puţine sunt cazurile în care sunt utilizate produse farmaceutice (picături sau spray-uri), spray-uri nazale diverse, uleiuri esenţiale sau alte soluţii lichide.

Igiena nazală – Cât este de importantă?

Cum tratează părinţii năsucul înfundat al copiilor

  • Apă de mare (picături sau aerosoli) – 25%
  • Ser fiziologic (picături sau aerosoli) – 27%
  • Alte soluţii lichide (picături sau aerosoli): 19% (Ex: uleiuri esenţiale – cu precădere de eucalipt, soluţii saline, infuzii de plante)
  • Spray nazal – produse farmaceutice – 9% (Ex: NasalKid, Biorinil, Nasic, etc)
  • Alte metode de tratare a răcelii pentru desfundarea năsucului: 9% (Ex: masaj cu creme emolientă camforată pe piept şi gât, umidificator, lavaj nazal, aparat salin, apă hipertonică, lampă de sare, băiţă în apă cu ulei de eucalipt şi altele)
  • Ceapă tăiată lăsată peste noapte în cameră: 8%

Din totalul celor care au răspuns la sondaj nu mai puţin de 23% utlizează aparate de aerosoli.

Tu cum tratezi năsucul înfundat al copilului tău?

Te rugăm şi pe tine să alegi soluţia pentru nasul înfundat pe care o preferi sau pe care ai folosit-o în trecut şi care a dat rezultate bune:


La finalul sondajului poți da click pe „Vezi rezultate” pentru a vedea date actualizate despre cum aleg să trateze mămicile nasul înfundat al copiilor.

Metode de curăţare a năsucului

Din totalul celor care au răspuns la sondaj 27% au declarat că folosesc diferite metode de aspirare pentru curăţarea năsucului:

  • Aspirator nazal: 19% (din care Batista bebeluşului – 13%)
  • Pompiţă manuală: 8%

Tu ce metodă de curăţare a năsucului foloseşti?

La finalul sondajului poți da click pe „Vezi rezultate” pentru a vedea cum aleg să trateze mămicile nasul înfundat al copiilor.

La finalul sondajului poți da click pe „Vezi rezultate” pentru a vedea date actualizate despre ce metodă de curățare a năsucului aleg mămicile.

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU