Centrul Helen Doron English 4 Bucuresti sustine salvarea urangutanilor

 

Helen Doron English sarbatoreste 30 de ani de activitate cu campania ”Hello My World!”, o initiativa unica a copiilor de a ajuta o specie de animale pe cale de disparitie, urangutanii

 

Prin intermediul acestei campanii dorim sa-i invatam pe copiii din intreaga lume importanta cooperarii si a compasiunii pentru lumea pe care o impartim”, spune Helen Doron.

In acest an, Helen Doron English implineste 30 de ani de activitate, iar cu ocazia acestei aniversarii s-a lansat campania ”Hello My World!”. Aceasta este o initiativa unica a copiilor de a ajuta o specie de animale pe cale de disparitie, urangutanii.

Copiii din intreaga lume s-au unit pentru a spune ”Hello My World!”. Desi acestia sunt din tari diferite, cu traditii si culturi diferite, au descoperit ca au ceva in comun: fiecare din ei invata limba engleza si astfel au oportunitatea de a fi activi si de a-i ajuta pe ceilalti.

Helen Doron animale pe cale de disparitie urangutanii

Campania se axeaza pe salvarea urangutanilor, una dintre cele mai inteligente creaturi din lumea animala. Acestia isi pierd habitatul natural din cauza defrisariii padurilor tropicale care are loc pe o intindere de mii de hectare în fiecare an. Prin implicarea in initiativa ”Hello My World!”, copiii vor sustine protejarea si conservarea urangutanilor si vor cunoaste mai multe despre habitatul natural al acestora.

Cu ocazia acestei campanii, copiii vor putea filma clipuri scurte si individuale in care isi vor arata sprijinul pentru urangutani si vor rosti cuvintele ”Hello My World”.

Videoclipurile pot fi create in centrele Helen Doron English 4 Bucuresti, ca urmare a lectiilor speciale despre urangutani sau de fiecare copil, acasa, dupa ce a primit detaliile despre campanie de la profesori si de la receptia centrului educațional.

In videoclip trebuie sa furnizati informatii despre voi, de ce va plac urangutanii sau de ce credeti ca este important sa salvati padurile tropicale sau ce ati face pentru a salva urangutanii.

De exemplu:

Hello My World! My name is ….

I am ….years old.

I am from…. (name of country)

I like….

I want to save/help the orangutan because…

I want to protect the rainforest because….

 

Exemplu de text:

Hello My World! My name is Sofia.

I am 7 years old.

I am from Poland.

I like to dance hip-hop;

I want to help others because sometimes people are helping me, and I like it.

Let’s keep the rainforest green and help the orangutan!

 

Campania se adreseaza atat copiilor inscrisi la cursurile in centrele Helen Doron English 4 Bucuresti, cat si altor copii care doresc sa se implice.

Clipurile inscrise in acest concurs pot fi vazute la www.HelenDoron.com/world/hello, unde parintii si copiii sunt invitati sa voteze pentru clipurile lor preferate, sa dea ”Like” si ”Share” pe retelele de socializare.

 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU