Cerealele Aptamil contribuie la funcţionarea sistemului imunitar

 

Cerealele Aptamil cu Pronutravi+ contribuie la dezvoltarea creierului şi funcţionarea sistemului imunitar

Nutriția în primele 1.000 de zile de viață are un rol decisiv pentru sănătatea viitorului adult. Diversificarea este un moment semnificativ în alimentația bebelușului și orice mămică își dorește să îi ofere micuțului său tot ce este mai bun. Descoperirea gusturilor și texturilor noi fiind o etapă fundamentală în dezvoltarea acestuia.

Bebelușul începe să-și manifeste independența și personalitatea și se confruntă cu prima schimbare majoră: trecerea la alimentația solidă. Așadar, pentru a face trecerea cât mai ușoară, cerealele sunt primul aliment recomandat atunci când începi diversificarea pentru că aduc un plus de energie necesar micuțului.

 

Începând cu luna octombrie, Nutricia Aptamil lansează Cerealele Aptamil care contribuie în mod natural la funcționarea sistemului imunitar și dezvoltarea creierului*.

Sunt singurele cereale care conțin Pronutravi+,  un complex unic de ingrediente compus din vitaminele A și C care contribuie în mod natural la funcționarea sistemului imunitar, precum și Fier și Iod, minerale esențiale care contribuie la dezvoltarea normală a creierului.

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

 

Aptamil vine în ajutorul mămicilor cu 4 tipuri de cereale premium,  fără zahăr adăugat, fără conservanți sau coloranți artificiali, ce conțin cereale și fructe de cea mai bună calitate.

Cerealele Aptamil au un gust delicat și o textură fină, pe placul bebelușilor, fiind prietenoase cu stomăcelul și făcând diversificarea o etapă ușoară și gustoasă.

 

În funcție de vârsta copilului poți alege dintre cele 4 variante gustoase de Cereale Aptamil:Cer_por_orez

Aptamil  6 luni + Cereale cu lapte, porumb, orez și banane,

Aptamil 6 luni + 7 cereale fără lapte

Aptamil 8 luni +  3 cereale cu lapte și 3 fructe3-cer_lapte_3_fr

Aptamil 8 luni +  Cereale cu lapte și 5 fructe

Cercetările științifice subliniază importanța aportului corect de vitamine și minerale în perioada diversificarii pentru o stare buna de sanatate in viata de adult. Sănătatea copilului tău nu ţine de destin, ci poate fi influenţată printr-o nutriţie corectă în primele 1.000 de zile. De aceea, este important sa îi oferi tot ce este mai bun micuțului tău.

Un bol de cereale pe zi, alături de o dietă echilibrată, contribuie la o dezvoltare armonioasă a bebelușului.

 

Pentru mai multe informații despre cerealele Aptamil și nutriția adecvată bebelușului intrați pe www.nutricia.ro.

 

* Vitaminele A  și D contribuie în  mod natural la funcționarea sistemului imunitar, iar Fierul și Iodul contribuie la dezvoltarea normală a creierului.

* Începerea diversificării alimentației bebelușului se face numai la recomandarea medicului NUTRICIA susține recomandarea OMS de alăptare exclusivă până la 6 luni și continuarea alăptării cât mai mult timp posibil, în paralel cu alimentația diversificată. 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU