Prima mea enciclopedie ilustrata, Editura Litera

Enciclopedie ilustrata pentru copii cu varsta peste 3 ani. Prima mea enciclopedie ilustrata, Editura Litera. Carti copii.

 

Oare care sunt curiozitatile unui copil? Orice are legatura cu viata este interesant pentru un copil si isi doreste sa inteleaga ce se petrece….fie ca este afara in natura sau intr-o comunitate, copiii isi pun intrebari si doresc raspunsuri. Ei descopera viata prin experiente….asadar ce putem face este sa le oferim cat mai multe experiente.

Sunt insa domenii in care nu le putem oferi prea multe experiente, iar in acest caz cunoasterea lumii se face prin carti, imagini, filme, etc.

prima mea enciclopedie ilustrata

Prima mea enciclopedie ilustrata poate fi un minunat punct de plecare in explorarea lumii caci ii prezinta copilului o lume atat de diversa, incat oricat ne-am stradui nu am putea-o explora impreuna cu ei in realitate. O lume pe care nu o poate cunoaste altfel decat din carti: lumea antica, desertul, cum se traia in epoca pietrei, cum este viata pe un submarin, cine au fost aztecii, ce animale traiesc in padurea tropicala, cum arata un port, o gara, ce se intampla sub pamant…. Copilul afla multe lucruri de care noi, parintii din ziua de azi, am invatat prima oara la scoala, la orele de istorie sau stiintele naturii. Copiii din ziua de azi au la dispozitie o multitudine de mijloace prin care pot explora lumea, pot cunoaste aspecte nebanuite ale acesteia pe care nu le intalesc in viata lor de zi cu zi.submarinul

Asadar sa le trezim curiozitatea celor mici cu carti pentru copii si nu cu desene animate sau imagini video. Imaginile din carti ii permit copilului sa viseze, sa le puna in miscare, sa le combine, stimulandu-i astfel imaginatia si inventivitatea. Isi pot crea povestile lor pornind de la imaginile si textele explicative pe care le citim noi seara, la culcare.

Spor la descoperit lumea impreuna cu Prima mea enciclopedie ilustrata! Privesti, descoperi, intelegi!

Tip selectie: Pe incercate

De unde puteti cumpara cartea pentru copii „Prima mea enciclopedie ilustrata”?

De pe site-ul litera.ro – sau elefant.ro

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU