Concurs GoKID si Himalaya! Castiga un set de produse de ingrijire

GoKID si Himalaya te invita la concurs!

Castiga un pachet special cu produse de ingrijire pentru tine si pentru copilul tau. Pachetul contine: Gentle Baby Shampoo, Baby Lotion, Nourishing Skin Cream, Acne-n-pimple Cream, Anti Hair Fall Shampoo, Dental Cream, Moisturizing Almond Soap, Septilin Tablete, LIV 52 DS, Gasex.

Portofoliul Himalaya detine 200 de produse farmaceutice, produse de ingrijire personala, de ingrijire pentru copii si ingrijire pentru animale. Fiecare produs Himalaya are in spate ani de cercetare proprie inainte de a fi lansat pe piata. La crearea unui produs se pleaca de la studiul textelor Ayurvedice, selectandu-se formula ideala. Plantele din compozitie sunt atent selectionate si cultivate in zone lipsite de poluare (pe o suprafata de peste 280 ha).

concurs gokid himalaya

Conditii de participare la concurs:

1. Like si Share pe Facebook acestui concurs.

2. Posteaza mai jos, in COMENTARII, linkul produsului Himalaya preferat. Le gasesti pe toate la http://www.hboutique.ro/

 

Concursul incepe pe 20 noiembrie si se incheie pe 28 noiembrie 2013.

Castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti cu www.random.org,  pe 29 noiembrie 2013.

 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

167 COMENTARII

  1. este foarte septilin
    bunhttp://www.hboutique.ro/index.php?route=product/search&filter_name=septilin