CROsinverS. Singurul cros caritabil din Romania

 

 

Vino la singurul cros din România la care se aleargă cu spatele pentru 3 copii bolnavi

CrossInvers A3Poster_2014_bunCompania BGS, susținută de Fundația Mereu Aproape, dă startul pentru a doua oară la CROsinverS, singurul cros din România la care se aleargă cu spatele în scop caritabil. Duminică, 7 septembrie, începând de la ora 9:00 cei care vor să-i ajute pe Roberta, Mihai sau Horia sunt așteptați în Parcul Tineretului, intrarea Șincai, să alerge 1 km  cu spatele.

          La prima ediție a CROsinverS peste 600 de oameni au alergat cu spatele, iar prin susținerea lor starea de sănătate a lui Emi, Luca și Cristi s-a îmbunătățit. Anul acesta povestea continuă, doar numele copiilor se schimbă. Nimeni nu știe când au zâmbit ultima oară sau când s-au jucat ultima oară, nimeni nu știe dramele prin care trec acești copii și părinții lor.

          BGS împreună cu sponsorii evenimentului donează 10 euro pentru fiecare participant care face o cursă completă. La fel ca la prima ediție vor exista 3 starturi, unul pentru Roberta, unul pentru Mihai și unul pentru Horia.

ALEARGĂ pentru ei la CROsinverS!

          Roberta (1 an și 6 luni) până la 9 luni a plâns și a zâmbit ca un copil normal, după care părinții au observat că în momentul în care o strigau se ducea în partea opusă, iar ochii aveau mișcări neregulate. În urma a numeroase consultații Roberta a primit un diagnostic dur: tumori pe retină, tumori canceroase care i-au afectat deja vederea. Pentru a nu fi condamnată la o viață în întuneric, Roberta are nevoie de o intervenție la o clinică din Franța. 

          Din cauza unei nașteri premature și a complicațiilor intervenite la naștere Mihai (1 an și 4 luni) suferă  de Sindrom West și de tulburare globală a personalității. Nu își poate vedea părinții, nu poate merge, iar zâmbetele sunt înlocuite de lacrimi. Mihai trebuie să ajungă de urgență în SUA pentru o operație la ochi și pentru recuperare neuromotorie.

          Horia (1 an și 7 luni) a avut o evoluție aparent normală până la vârsta de 7 luni, după care a început să facă crize  de epilepsie din ce în ce mai dese și mai violente. După numeroase investigații, medicii i-au dat un diagnostic foarte rar – anomalie de migrare neuronală, iar din cauza acestei boli evoluția sa firească este întreruptă. Singura sa șansă de a se juca cu fratele său și de a avea o copilărie normală este o operație la Hanovra.

          Pentru a participa la CROsinverS este necesară confirmarea prezenței prin „join”/”participă”, la evenimentul CROsinverS 2014, de pe pagina de facebook BGS Oficial http://on.fb.me/VKAVec și prin confirmarea cu nume, prenume, e-mail, la numărul de telefon 0756 296 842.

Vino pe 7 septembrie la eveniment și aleargă pentru Roberta, Mihai sau Horia.

Aleargă cu spatele și ajută-i să zâmbească.

Evenimentul este suținut de Fundația Mereu Aproape, 7 days, Gift Solutions, BCR, Himalaya și Bucovina.

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU