Conferinţa pentru parinti: Cum să-ţi educi copilul, fără să-l pedepseşti
Urania Cremene, Master Trainer & Coach împreună cu Lumea lui MOMO, organizează pe 10 aprilie la Librăria Bastilia Conferinţa “Cum să-ţi educi copilul, fără să-l pedepseşti”.
Felul în care ne “disciplinam” copiii lasă urme adânci în adultul de mai târziu! Vino alături de noi pe 10 aprilie 2013, pentru a învăţa să eviţi capcanele în care cei mai mulţi părinţi, sau chiar educatori, cad.
“Când eram mic, de fiecare dată când mama vroia să-mi dea o lecţie, mă pedepsea, confiscându-mi cea mai dragă jucărie din acel moment. Nu-mi aduc aminte ce-am învăţat din asta, altceva, decât să nu-mi mai exprim sentimentele faţă de ceea ce-mi este drag, ştiind că acele lucruri vor fi primele care-mi vor fi luate…” amintiri din copilăria unui tată de gemeni de 5 ani.
Ai cel puţin 3 motive pentru a fi unul dintre părinţii din sală:
Vei înţelege care e diferenţa dintre pedeapsă şi disciplina
Vei înţelege ce se afla în spatele comportamentelor nedorite, cum să le previi şi cum să le opresti
Vei învăţa cum să ai un copil auto disciplinat, fără pedepse, mite şi recompense
Conferinţa se bazează pe metodologia dezvoltată de către Jody Johnston Pawel, a doua generaţie de experţi în parenting din SUA, după 40 de ani de cercetare aprofundată. Cunoscută şi sub numele Parent’s Toolshop, metodologia se bazează pe oferirea a 100 de tehnici de parenting care se susţin reciproc, pentru prevenirea şi ameliorarea comportamentelor nedorite ale copiilor. Urania Cremene deţine din 2010 licenţa exclusivă a acestei metodologii în România şi Europa de Est.
TOŢI părinţii care au participat la workshopurile de parenting ale Uraniei, au spus că punerea în aplicare a cunoştinţelor dobândite a avut un impact evident în modificarea comportamentului copilului/copiilor lor şi în îmbunătăţirea relaţiei părinte-copil.
Acest workshop se adresează părinţilor în devenire, tinerilor părinţi, sau celor care au deja copii preadolescenţi şi adolescenţi, şi nu în ultimul rând bunicilor, bonelor şi cadrelor didactice din şcoli şi grădiniţe.
Durata Conferinţă: 2,5 ore (18.00-20.30)
Costuri şi înscriere: 60 lei de persoană