Copacul cu carti in Parcul Cismigiu. Evenimente culturale gratuite pentru copii si adulti

La Copacul cu carti in Parcul Cismigiu ne asteapta si vara aceasta evenimente culturale gratuite pentru copii si adulti: ateliere, proiectii de filme, povesti muzicale, socializare si zona de lectura.

COPACUL CU CĂRȚI în Parcul Cișmigiu este un eveniment organizat de Primăria Municipiului București, prin creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție care își propune să-i încurajeze pe oameni să redescopere plăcerea unor lecturi de calitate într-un mediu natural, în acord și cu respect față de natură și față de ceilalți.

Accesul la eveniment este liber.

COPACUL CU CĂRȚI se redeschide în Parcul Cișmigiu pentru al treilea an consecutiv. În perioada 15 iulie – 14 august 2016, peluza dintre intrările Rigas și Victor Eftimiu se va transforma într-o zonă de relaxare și lectură în aer liber. În tot acest interval, publicul de toate vârstele va avea acces gratuit la peste 500 de titluri de cărți din toate domeniile, reviste și publicații de specialitate, se va putea relaxa pe fotoliile puf, hamacele și păturile amplasate pe iarbă, va asculta muzică ambientală și va se putea distra participând la atelierele și activitățile programate în fiecare weekend.

Copacul cu carti in Parcul Cismigiu

De luni până joi, zona va fi deschisă între orele 17:00 – 22:00 și va fi dedicată în totalitate lecturii, iar vineri – începând cu ora 18:30 și sâmbătă, duminică, începând cu ora 11:00, vor fi programate ateliere de creație pentru copii. Serile de weekend se vor încheia cu proiecții de film documentar și scurt-metraje pentru toate gusturile, pe teme de interes larg.

Cei mici vor avea parte, ca de fiecare dată, de o atenție specială, și se vor putea distra la o serie de ateliere pline de imaginație și creativitate.

Programul de ateliere și activități la Copacul cu carti in Parcul Cismigiu va fi actualizat din două în două săptămâni.

Program 1.08. – 14.08

Copacul cu carti in Parcul Cismigiu

Program 15.07. – 24.07

Vineri, 15 iulie, începând cu ora 18:30, copiii sunt invitați să descopere tehnica picturii pe pietre, iar sâmbătă pe cea a realizării mandalelor din semințe.

cismigiu-copacul-cu-carti

Duminică, 17 iulie, sunt programate ateliere de confecționat zmee din hârtie și moriști de vânt, în timp ce weekend-ul 22 – 24 iulie vor exersa construcția de flori și fluturi din diverse materiale, pictura în puncte, arta colajului sau realizarea tablourilor din nisip și scoici. „Prințesa Clara în căutarea fericirii” și „Ziua în care a fugit somnul” sunt două povești muzicale interactive care le vor pune celor mici imaginația la încercare, iar sesiunile de facepainting vor completa distracția.

Program-Copacul-cu-Carti

Mai multe detalii despre evenimentul Copacul cu carti in Parcul Cismigiu, sunt disponibile pe site-ul http://www.creart.ro/ și pe pagina de Facebook COPACUL CU CĂRȚI.

Detalii Eveniment

Perioada:
16 Iulie - 14 August 2016

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL