Croaziera – Un orasel de basm pentru copilul tau

Croaziera – Un orasel de basm pentru copilul tau

fantasia1Nimic nu seamana mai mult cu un basm pentru cei mici decat o aventura pe un vas de croaziera…. Un vas atat de mare incat de abia sa il poti cuprinde cu privirea, atat de elegant incat sa poata fermeca orice copil? Un vas pe care intr- o calatorie de cateva zile bune nu reusesti sa il explorezi pe tot… Unde te poti juca, poti sta la soare, te poti balaci in piscina si poti vedea locuri magnifice!

 

 

Daca ati stat vreodata pe ganduri daca o croaziera pe mare este potrivita sau nu pentru copii, va dam doar cateva motive pentru a intelege nu numai ca raspunsul este un DA categoric ci si ca o experienta pe un vas de croaziera pentru copii va fi desprinsa din povesti si le va lasa o amintire de exceptie.

In primul rand gandindu-ne la siguranta celor mici, vasele de croaziera va ofera siguranta maxima. Unele din cele mai mari vase de croaziera  din costa serena 3lume MSC Fantasia, MSC Splendida, Costa Serena ofera aventuri de vis pe Marea Mediterana, oferindu-va ocazia de a vedea orase istorice cu atractii pe toate gusturile. Marsilia, Napoli, Barcelona, Messina, Venetia, Dubrovnik, Santorini sunt doar cateva din locurile unde cei mici pot vedea opera de arta si minunatii ale naturii.

 

Calatorii au la dispozitie la bordul vasului cam tot ce si-ar putea dori: piscine pentru cei mari si pentru cei mici, teatru, cinematograf, jocuri video, terenuri de tenis, ping pong,  Jacuzzi, librarie, discoteca, minigolf, spatii de joaca special amenajate pentru copii si multe altele.

Meniul este personalizat pentru cei mici si pregatit de cei mai buni bucatari din lume.

Camerele sunt spatioase si puteti opta pentru room service la nevoie. Cat despre asistenta medicala aceasta se ofera pe toata perioada sejurului, ca sa nu aveti nici o grija!

Daca vreti sa luati o cina romantica exista servicii de baby sitting. Iar pentru ca cel mic sa se simta o zi ca un VIP puteti opta pentru un majordom personal!

O croaziera este cu siguranta un orasel de basm pentru cei mici, un loc al aventurii, al distractiei fara limite. Un loc unde isi pot face noi prieteni, se pot juca in voie gustand din spiritul de aventura si explorand noi taramuri.

Croazierele nu ofera doar un voiaj de placere, ci o adevarata aventura a descoperirii!

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU