Top 3 destinatii pentru o croaziera de vis: Croaziera in Marea Mediterana

Top 3 destinatii pentru o croaziera de vis: Italia, Grecia Spania – Croaziera in Marea Mediterana

croazieraDin ce in ce mai multi oameni descopera cat de minunata poate fi vacanta pe o croaziera.

Exista o lista intreaga de motive care pledeaza pentru alegerea unei croaziere ca modalitate de petrecere a vacantei. De la destinatiile unice pe care ai sansa sa le vizitezi indeaproape, pana la sesiunile de shopping in orasele port in care vasul de croaziera va opri.

Popularitatea acestora a crescut foarte mult in ultimii ani, astfel ca pe piata au aparut vase mai mari, iar serviciile din domeniu s-au perfectionat. In plus, preturile nu mai sunt de mult exclusiviste.

Vei vizita multe locuri, veti descoperi noi preparate culinare pregatite de cei mai buni bucatari, iar daca va ingrijorati ca va puteti plictisi sa stiti ca la bordul vasului de croaziera puteti beneficia de o multitudine de activitati de petrecere a timpului liber: sport si spa, lectura, vizionare de filme si spectacole de teatru, vizitarea unor orase incarcate de cultura si chiar pur si simplu relaxarea la plaja, pe punte sau pe terasa privata, alaturi de un cocktail. Unele companii ofera cursuri de dans, tenis, golf, yoga sau chiar de gastronomie. Puteti explora lumea apelor cu ajutorul submarinului sau puteti fi martorul unui spectacol oferit de delfini sau balene. Iar copiii vor avea parte de programe speciale, dedicate doar lor.

O croaziera in Marea Mediterana cuprinde istoria si cultura intregului Occident si indiferent de cat de uimitor este peisajul sau cat de interesante sunt istoriile, nimic nu reda frumusetea si stilul de viata mediteranean ca propria experimentare a acestor locuri. De-a lungul coastelor Spaniei, Frantei si Italiei se gasesc cele mai frumoase statiuni si orase ale Europei iar minunatele insule grecesti sunt de nedescris. Fiecare escala a itinerariului in Mediterana va ofera arta si arhitectura splendide, mancaruri fabuloase, cele mai bune vinuri si o atmosfera sofisticata.

splendida 3Ce pot face intr-o croaziera Mediteraneana?
Italia este principalul punct de interes al fiecarui itinerariu in Mediterana si nici o vizita la Venetia nu ar fi completa fara o plimbare romantica cu gondola pe Marele Canal si o plimbare prin piata Sf Marc. In apropiere se afla orasul Murano, faimos pentru maestri sticlari si sticla de Venetia. In Neapole puteti merge pe coasta Amalfi pana spre ruinele orasului Pompei, iar in Florenta puteti gasi minunile artistice ale Renascentismului. Un tur al Romei va cuprinde repere faimoase, precum Coloseumul si Fantana Trevi, iar cei mai multi sunt interesati de Vatican si Capela Sixtina, pentru a vedea incredibilele fresce ale lui Michelangelo.

In Franta vizitati Monte Carlo, unul dintre cele mai bogate orase din lume, cu peisajul marin deosebit si Grand Casino. Las Ramblas in Barcelona este una dintre zonele pietonale cele mai faimoase din Europa si nu ratati o vizita la Muzeul Picasso.

croaziera2Itinerariile croazierelor din jurul Insulelor Greciei va vor oferi privelistea satelor incantatoare cu case albe de pe insulele Santorini si Mykonos. Mai sunt multe sate demodate cu strazi medievale, ruine fascinante si plaje superbe in Rhodos, Katakolon si Corfu.

Pe unde trece o croaziera in Mediterana?

Pe Marea Mediterana se afla cele mai mari orase de coasta din Europa. Itinerariile cu sens unic pot face escale in cele mai populare porturi si pot stationa peste noapte, pentru a va da mai mult timp sa explorati aceste magnifice locuri istorice. Toate orasele mari au aeroporturi in apropiere, astfel incat porturile pot fi folosite ca locuri de imbarcare sau debarcare.

 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU