Un cadou pentru copilul tau: trimite bona la Cursul pentru bone!

Începem pe 10 Noiembrie, cu invitat special: IOANA AGACHI, PSIHOTERAPEUT.

Copilul tău rămâne zilnic în grija unei bone sau a bunicii? Nu este tocmai ceea ce ți-ai fi dorit pentru copil, poate chiar plătești o sumă consistentă, dar accepți un compromis pentru că nu ai încotro?

Ai acum ocazia de a trimite bona/bunica la acest curs dezvoltat pe bazele educației Montessori 0-3 ani, care îi va furniza aspecte de bază pentru ca ea să devină un ajutor real în creșterea echilibrată a copilului tău.

DE CE UN CURS PENTRU BONE?

În România zilelor noastre, creșterea și educația copilului este încredințată de multe ori unor persoane fără un background în domeniu și care nu dețin informații actualizate despre universul copilului mic.

În familiile în care ambii părinți sunt activi profesional, copiii petrec zilnic cu bona sau bunica mai multe ore decât petrec cu părinții lor, care au un contact minim cu ceea ce se petrece acasă în timpul zilei.

Vârsta la care apelăm la bone pentru copiii noștri este cea mai importantă pentru dezvoltarea lor cognitivă, emoțională și socială.

Ocupația de ”bonă” nu presupune la noi, din păcate, o formare reală în domeniul creșterii copiilor. Și am ajuns la punctul critic al acestui context: vârsta la care apelăm la bone pentru copiii noștri – de obicei până la 3 ani, la intrarea în colectivitate – este cea mai importantă pentru dezvoltarea lor cognitivă, emoțională și socială.

De aceea a apărut acest curs!

Curs pentru Bone / Bunici pe Bazele Educaţiei Montessori 0-4 Ani

OBIECTIVUL CURSULUI

De a oferi cursanţilor noțiuni și aspecte practice de bază pe care o bonă/ bunică ar trebui să le cunoască și să le aplice în relația ei zilnică cu un copil mic, pentru a contribui pozitiv la dezvoltarea lui autonomă, echilibrată.

CUI SE ADRESEAZA CURSUL?

Bonelor, bunicilor, chiar și părinților care au copii între 0-3 ani și care sunt interesați să găsească într-un curs toate informațiile de bază necesare creșterii unui copil autonom.

DURATA CURSULUI

  • 4 sesiuni x 2.30 ore. Începând de pe 10 Noiembrie.
  • 10 Nov, 17 Nov, 24 Nov și 29 Nov. De la ora 18:00.
  • Recomandăm ca la prima întâlnire să participe bona/ bunica împreună cu unul din părinți.

BONUS – pentru fixarea cunoștințelor și aspectelor practice discutate la curs, vă oferim o ședință suplimentară, la domiciliu, împreună cu bona/bunica, copilul și unul dintre părinți.

STRUCTURA CURSULUI

1. COPILUL ÎNTRE 0-3 ANI?

Aspecte de bază ale dezvoltării psihice și emoționale a copilului de la 0 la 3 ani, explicate pe înțelesul tuturor. Invitat: psihoterapeut.

2. COPILUL – ADULTUL – MEDIUL

Rolul adultului în dezvoltarea copilului mic.
MITURI ROMÂNEȘTI LEGATE DE CREȘTEREA COPILULUI MIC.

3. ÎNGRIJIREA COPILULUI

Aspecte practice ale vieții copilului între 0-3 ani.

4. STIMULAREA DEZVOLTĂRII AUTONOME A COPILULUI

 

TRAINERI

  • 1 Asistent – educator pentru grupele de vârstă 0-3 ani și 3-6 ani, absolvent curs de pregătire învățător, certificate Montessori, care urmează curs de educator Montessori 0-3 ani.
  • 1 Asistent – educator pentru grupa de vârstă 0-3 ani, certificat Montessori, care urmează curs de educator Montessori 0-3 ani.
  • Invitat – Psihoterapeut. (10 Nov)
  • Invitat – Kinetoterapeut (24 Nov).

TAXA DE PARTICIPARE

480 lei/ persoană. Reducere 10% pentru a 2-a persoană înscrisă (ex. mama + bona).

LOCAȚIA

Kindi Center, Str. Delea Veche nr. 35, sector 2. Website: http://www.kindi.ro/contact/ 

ÎNSCRIERE ȘI DETALII

Detalii Eveniment

Data:
Thursday 10 November 2016

Program:
De la 18:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Kindi

Județ:
Romania

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Strada Delea Veche 35

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL