Cursa de răţuşte! Eveniment caritabil pe 10 septembrie. Locul I 1.000 €

5.000 de răţuşte de plastic vor fi lansate pe 10 septembrie, de la ora 13:00, în Bucureşti, între Podul Haşdeu şi Podului Izvor. Cursa de răţuşte este un eveniment caritabil pentru ajutorarea copiilor hipoacuzici, premiul cel mare fiind de 1.000 de euro.

Rotaract Bucureşti Triumph a anunţat că organizează sâmbătă, 10 septembrie 2016, începând cu ora 13:00, evenimentul caritabil – Cursa de răţuşte Rotaract Triumph.

Înscrierea în concurs a început deja din data de 5 iulie şi se face pe site-ul oficial, o donaţie de 10 lei asigurând participarea la cursă cu o răţuşcă.

Fondurile strânse în cadrul acestui proiect vor fi folosite pentru a oferi o şansa copiilor hipoacuzici de vârste foarte fragede prin achiziţionarea de proteze auditive performante. Protezele acţionează prin stimularea nervului auditiv, stopând astfel procesul care conduce la pierderea totală a auzului.

Pentru a răsplăti susţinerea şi implicarea în această cauză a participanţilor la cursă, răţuştele câştigatoare vor fi premiate de către sponsori.

Premiul cel mare, acordat posesorului primei răţuşte care trece de linia de finish, este de 1.000 de euro, la care se adaugă alte premii speciale.

Deschiderea evenimentului va fi făcută de întrecerea raţuştelor gigant aparţinând sponsorilor, un spectacol plin de culoare, în care fiecare răţuşcă va purta însemnele companiei sponsor.

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

În marea cursă, 5.000 de răţuşte de plastic vor fi gata de start la Podul Haşdeu şi se vor întrece pe apele Dâmboviţei până în dreptul Podului Izvor pentru a reuşi, cu ajutorul celor înscrişi în concurs, să schimbe viaţa unor copii cu afecţiuni ale aparatului auditiv.

Rotaract Bucureşti Triumph invită întreaga comunitate să se implice în acest proiect prin sponsorizări, donaţii şi participarea la concurs pentru realizarea unui scop comun: acela de a reda micuţilor cel mai frumos sunet – sunetul copilăriei.

Rotaract Bucureşti Triumph face parte din reţeaua cluburilor Rotaract, care reprezintă aripa tânără a Rotary Internaţional, din care fac parte tineri cu vârsta cuprinsă între 18 şi 30 de ani. Misiunea Rotaract este aceea de a dezvolta leadership-ul şi cetăţenia responsabilă prin serviciul în folosul comunităţii.

Unde are loc Cursa de răţuşte

Sursa: mediafax.ro

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 10 Septembrie 2016

Program:
13:00 - 15:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL