Cursuri de Arte vizuale: Pictura, Desen, Art and Craft la Clubul de Muzica.ro

București

Cursuri pentru copii de Arte vizuale: Pictura, Desen, Art&Craft la Clubul de Muzica.ro. Cursuri de pictura Bucuresti.

Arta este o cale spre interiorul fiecarui om si un fel de a trai – intens, deplin si frumos. Comunicarea prin arta trezeste toate simturile cultivand astfel creativitatea in toate domeniile de activitate. Vizualul este definitoriu pentru contemporanietate. Imaginea este elementul predominant al noilor tehnologii informationale care schimba metodele de invatare si transmitere a unui mesaj. Creativitatea vizuala restabileste evenimentele istorice si puncteaza etapele de evolutie ale civilizatiilor. Fara imagini istoria nu ar fi transmisa iar faptele si parcursul cronologic al epocilor trecute s-ar fi pierdut în uitare. Metodele de predare insista asupra dezvoltarii personale a copilului prin intermediul artelor plastice (cursuri de pictura), calea cea mai sigura in stimularea creativitatii. Sedimentarea unor cunostinte artistice de baza contribuie la formarea unei personalitati culte, apte sa indentifice valorile artistice si sa le transmita.

Cine suntem?

Clubul de Muzica.ro este o institutie privata cu profil aptitudinal care are ca principal obiectiv descoperirea valorilor umane prin intermediul artei. Astfel, Clubul de Muzica ofera lectii de Pian, Chitara, Vioara, Canto si Arte Vizuale. Cursurile se adresează atat copiilor cat si adultilor, incepătorilor dar si celor avansati care doresc sa se perfectioneze. Evolutia constanta, progresul profesional si incurajarea tinerelor talente este stimulata prin auditii de clasa organizate trimestrial, recitaluri, concursuri si concerte semestriale

Ce obiective urmarim?

Echipa Clubul de Muzica.ro este formata din profesori cu studii superioare, dar mai ales din pedagogi, care detin o vasta experienta in lucrul cu copiii. Astfel, oferim o gama variata de metode de lucru, in functie de varsta si caracterul copilului. Flexibilitatea si daruirea profesorilor institutiei au condus de fiecare data la progrese remarcabile in domeniul muzical, dovada fiind numeroasele premii obtinute de-a lungul timpului.

Cum va programati la cursurile noastre?

Ne puteti contacta telefonic la 0736-577.110, sau ne puteti vizita pe Str. Diligentei, Nr.7, Sector 3, Bucuresti.

Unde ne gasiti?

Clubul de Muzica.ro se afla in Bucuresti, Sector 3, pe Str. Diligentei, Nr.7 (in apropiere de Rond Pta Alba-Iulia, Bulevard Decebal)

Pentru mai multe informatii, vizitati site-ul web: www.clubuldemuzica.ro

Lectii de PICTURA pentru copii

Nivelul de varsta: Prescolar, Primar, Gimnaziu, Liceu si Parinti

 

cursuri pictura copii

 

Tarife:

Lectii de Grup

4 lectii – 200 RON

8 lectii – 350 RON

Descriere:

Lectiile de Pictura completeaza in mod armonios muzica, motiv pentru care Clubul de Muzica invita toti pasionatii de arta la un curs de creativitate si ingeniozitate. Structura cursului abordeaza din punct de vedere tehnic lectii aplicate de acuarela (uscat pe uscat, uscat pe ud), tempera si acrilice. Tematic cursul ofera activitati bazate pe invatarea elementelor de limbaj plastic, coloristica, compozitie  si portret. Teoretic cursul contine o incursiune in istoria artelor plastice oferind informatii esentiale despre activitatea marilor pictori, curente artistice si arhitectura.

cursuri copii pictura

Materialele necesare desfasurarii cursului sunt asigurate de Clubul de Muzica.ro

Lectii de DESEN pentru copii

 

cursuri desen copii

Nivelul de varsta: Prescolar, Primar, Gimnaziu, Liceu si Parinti

Tarife:

Lectii de Grup

4 lectii – 200 RON

8 lectii – 350 RON

Descriere: Desenul sta la temelia artelor vizuale deoarece trateaza elementele de limbaj plastic in maniera grafica. Structura cursului de desen contine notiunile de baza in redarea unei forme (masuratori, proportii, compozitie si hasur), texturi (redarea diferitelor materiale precum metal, sticla, panza sau hartie), compozitii non figurative (lucru pe natura statica) si portret (masuratori, proportii si particularitati in redarea figurii umane). Teoretic cursul contine o incursiune in istoria artelor plastice oferind informatii esentiale despre activitatea marilor artisti, arhitectura si gravura.

Materialele necesare desfasurarii cursului sunt asigurate de Clubul de Muzica.ro.

Lectii de Art&Craft pentru copii

Nivelul de varsta: Prescolar, Primarateliere art&craft copii

Tarife:

Lectii de Grup

4 lectii – 200 RON

8 lectii – 350 RON

ateliere copii art&craft

Descriere: Lectiile de Art&Craft se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 4 -7 ani si isi propun sa stimuleze creativitatea si imaginatia piticilor prin activitati practice. Structura cursului contine activitati de modelaj, mototolire, colaj si ilustratie de carte. Materialele necesare pentru desfasurarea cursului sunt asigurate de Clubul de Muzica.

Descopera si cursurile de muzica pentru copii organizate de Clubul de muzica.ro

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU