Cursuri de Arta la Academia de Arte “Marina Capatina”

București

In 2012, maestra Marina Capatina impreuna cu personalitati din mai multe domenii, pune bazele unei noi scoli de arta, care se remarca prin excelenta, profesionalism, program de studiu unic, metodologia unica de predare si rezultate de exceptie.

CURSURI PROFESIONALE DE ARTA PENTRU COPII

“Cunoaste frumoasa lume a artei autentice alaturi de profesionisti” – acesta este motto-ul sub care copiii studiaza si descopera tainele artei autentice, se inspira si ating noi nivele de dezvoltare personala, si devin pregatiti pentru incercarile de creativitate ale viitorului intr-un mediu select si multicultural, alaturi de maestrul Marina si ceilalti lectori.

Indrumati cu tact, cu pricepere, rabdare si consecventa, folosind o metodologie demonstrata si bazata pe profesionalism si rezultate, respectand particularitatile de varsta si individuale in organizarea si desfasurarea sedintelor, copiii isi largesc universul de cunostinte din domeniul artei, isi cultiva capacitatile creatoare si spiritul de observatie si invata noi procedee si tehnici artistice.

CINE AR TREBUI SA PARTICIPE?

Cursuri de Arta la Academia de Arte “Marina Capatina” picturajuniorArta trebuie sa fie una dintre alegerile principale in cadrul unei educatii selecte pentru un copil. Un parinte trebuie sa se asigure ca, copilul lui primeste cea mai buna educatie si invata cat mai multe materii esentiale pentru dezvoltarea personalitatii si creativitatii, astfel incat, la maturitate, copilul sa-si poata alege viitorul in baza cunostintelor dobandite si nu doar in baza unor influente din exterior.

Dezvoltarea cunostintelor in domeniul artei poate ajuta un copil sa cunoasca adevarata putere de creatie a mintii, sa devina mai deschis spre frumos, spre cultura, spre literatura, sa aiba acces la noi meserii si indiferent de domeniul in care va activa ulterior sa aiba o viziune noua si profunda asupra problemelor pe care le va aborda si le va solutiona. Suplimentar, dezvoltarea unei afinitati si a unei cunoasteri in domeniul artei, cunoasterea unor lucrari de renume, descoperirea unor curente artistice si a altor lucruri fascinante din domeniul artei, cu siguranta vor oferi un statut social corespunzator si vor deschide noi orizonturi in viata.

EXCELENTA SI REZULTATE

Academia de Arte “Marina Capatina” este o continuare a unei viziuni complexe a fondatorilor asupra excelentei si a rezultatelor. Toate aceste valori stau la baza a tot ceea ce studiaza copiii la cursuri si ‘consecintele’ lor pot fi usor observate in rezultatele pe care le obtin copiii. Pe site-ul www.marinacapatina.com se pot gasi peste 8000 de imagini in care copiii isi prezinta rezultatele obtinute la cursuri.

Cursuri de Arta la Academia de Arte “Marina Capatina” exemplu-lucrare-student-master-classesAsa cum limita superioara pentru excelenta nu exista, incepand cu anul acesta, in cadrul Academiei de Arte “Marina Capatina” s-au deschis atelierele Master Classes, un loc unic unde copiii cu abilitati, studii in domeniu si dorinta de a deveni artisti de talie mondiala vor invata tehnici si concepte avansate de la maestra Marina Capatina si artistii de referinta in domeniu invitati.

CURSURI

Arta este un domeniu vast si complex si cu o istorie foarte bogata. Ca sa inteleaga si sa parcurga acest domeniu, copiii au nevoie de toata priceperea si experienta lectorilor care-i ajuta sa faca fiecare pas inainte in drumul lor de de la incepator si pana la cel mai avansat.

Programul si metodologia unica de studiu ale artei, concepute de maestra Marina Capatina, iau in calcul toata complexitatea domeniului si particularitatile fiecarui copil. Doar asa au fost obtinute rezultatele prin care este recunoscuta Academia de Arte “Marina Capatina”.

In cadrul Academiei de Arte “Marina Capatina” copiii pot descoperi tainele artei la urmatoarele materii:

  • Pictura si desen JUNIOR (incepator, 4 – 8 ani)
  • Pictura si desen (incepator si avansat, 8 – 18 ani)
  • Pictura si desen MASTER CLASSES (avansat, 8 – 18 ani)
  • Sculptura si Modelaj (incepator si avansat, 4 – 18 ani)
  • Grafica traditionala si pe calculator (incepator si avansat, 8 – 18 ani)
  • Design vestimentar (incepator si avansat, 8 – 18 ani)
  • Arte decorative (incepator si avansat, 4 – 18 ani)
  • Istoria si teoria artei (incepator si avansat, adulti si copii peste 8 ani )
  • Pregatire pentru admitere (avansat, peste 10 ani)

Pentru mai multe detalii si inscrieri, accesati pagina:
http://www.marinacapatina.com/cursuri.html

Cursurile din cadrul Academiei de Arte “Marina Capatina” dezvolta creativitatea, imaginatia si incurajeaza copilul sa se exprime liber, folosind suporturi si tehnici dintre cele mai variate, intr-un mediu select alaturi de copii de mai multe nationalitati.

ORAR

Copiii participa la cursuri de Luni pana Duminica. Intervalele orare pot fi consultate, pentru fiecare curs in parte, in pagina de internet: http://www.marinacapatina.com/cursuri.html.

Cursuri de Arta la Academia de Arte “Marina Capatina” 2

INSCRIERE LA CURSURILE DE ARTA

Rezervarea unui loc la cursurile de arta din cadrul Academiei de Arte “Marina Capatina” se face prin intermediul datelor de contact sau online la adresa:
http://www.marinacapatina.com/cursuri.html.

ACADEMIA DE ARTE “MARINA CAPATINA”

Descopera excelenta in arta

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU