Cursuri de pictura pentru copii de 4-14 ani Mayflowers

București

Atelierele de creatie Mayflowers ofera celor mici ocazia de a intra in lumea magica a culorilor, desenului si modelajului. Cursuri de pictura pentru copii.

Mayflowers ii invita pe cei mici la o serie de ateliere de creatie ce reprezinta nu doar un curs ci o noua metoda de a privi si intelege lumea ce ne inconjoara. Cursul de pictura pentru copii urmareste dezvoltarea creativitatii si imbogatirea culturii generale cu notiuni de limbaj plastic, istoria artei si modelaj.
Copiii vor fi indrumati de profesori absolventi ai studiilor superioare de specialitate cu experienta pedagogica.
Grupele la aceste cursuri de pictura pentru copii vor fi de 3 pana la 8 cursanti care vor fi indrumati atat de catre un profesor cat si de un asistent. In acest fel cei mici vor avea parte de atentia si volumul de informatie necesare pentru a progresa.

In fiecare miercuri de la ora 15:00 sunt organizate workshopuri cu diverse teme (ex: modelaj ceramica, reciclare, mozaic, decoratiuni toamna, pentru copii).

Detalii cursuri de pictura pentru copii

Grupele sunt formate, in principiu, in functie de varsta, dar si dupa  pregatire sau abilitati, de aceea prima sedinta este gratuita.  Cursantul beneficiaza astfel de o sedinta de evaluare, in care atat el cat si profesorul isi pot face o parere despre curs.

Fiecare sedinta dureaza intre 1.30h si 2h si are loc o data pe saptamana.
Pretul cursului de pictura este de 200 ron / luna.

Date contact

Adresa: Strada Vasile Lascar nr 24 (in cadrul florariei MayFlowers )
Tel: 0762.960.500
Mail: [email protected]


Photo: cc licensed ( BY ) flickr photo by San Jose Library

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU