Cursuri de dans pentru copii si adolescenti

Cursuri de street dance, dans modern, balet, dans sportiv si zumba kids la Total dance Center Constanta

total danceDatorita antrenamentului eficient, dinamic si captivant, DANSUL reprezinta cea mai sanatoasa joaca pentru copii!

TDC se adreseaza in primul rand acelor parinti care sunt interesati sa le ofere o dezvoltare armonioasa si o buna conditie fizica propriilor copii. Care au inteles cat este de necesar sa previna sau sa compenseze tendinta la sedentarism, dependenta excesiva de calculator, respectiv celelalte pericole si dereglari ce se produc prin modul de viata prea “modern” al acestora – anturaj, internet, televizor, alimentatia fast-food, etc. 

TDC ofera copiilor dvs. o puternica si conturata personalitate bazata in primul rand pe deprinderea si intarirea capacitatii de socializare individuala intr-o forma personalizata si diferita pentrut fiecare dintre ei.        

Prin diverse complexe de exercitii studiate si imbunatatite de-a lungul a 10 ani de experienta directa cu copiii, noi le dezvoltam deasemenea siguranta de sine si o tinuta corecta, indreptand erorile fizice cum ar fi: mersul stramb cu genunchii indoiti si varfurile picioarelor in interior, modul in care calca cu talpa pentru a evita un viitor platfus, aspectul fizic neplacut din cauza unei alimentatii proaste, deformatii ale coloanei, etc.

Ulterior, copiii au oportunitatea de a-si infrumuseta viata  evoluand pe diverse scene nationale chiar si internationale, in functie de rezultatele proprii obtinute. Ei au posibilitatea de a practica dansul la nivel de performanta, formand echipe de elita ale centrului.

Periodic, Total Dance Center organizeaza la sediul centrului si in alte locatii, cele mai diverse si neobisnuite petreceri tematice pentru copii, pline de concursuri, jocuri, premii, muzica si dansuri pentru toate gusturile ! Astfel de activitati ii vor ajuta pe copii dvs  sa-si exprime capacitatea de socializare si sa se bucure de distractie intr-un cadru cat mai constructive. Ei vor fi animati de o muzica buna de calitate si de o atmosfera prieteneasca, toate acestea avand loc sub supravegherea atenta a instructorilor TDC.

Detalii :

TELEFON : Receptie – 0341 440 200 ; Vodafone – 0735 518 551
E-MAIL : [email protected]

 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU