Cursuri de limbi straine la Kids & Teen

Programe educationale de limba engleza si germana pentru copii de la 3 la 18 ani

program-educational-startProgramele Kids&Teen de limbă engleză si limba germana sunt create special pentru vârsta copilului şi pentru nivelul său de pregătire. Cursurile noastre se adresează copiilor între 3 şi 18 ani, începători şi avansaţi, iar pachetele noastre sunt create pentru a acoperi o gamă variată de necesităţi.

PACHETUL INTENSIV

Ideal pentru toţi copiii care intră în contact cu limba şi care doresc învăţarea limbii prin programe cu o structură predefinită.

PACHETUL MINI

Este pachetul cel mai potrivit pentru copiii între 3 şi 6 ani care doresc să ia contact cu limba străină, cu sistemul fonetic şi cu o bază de vocabular limitată

MEDITAŢII

Pachetul "Tuition" se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 13 şi 18 ani care doresc îmbunătăţirea rezultatelor şcolare la limba străină. Frecvenţa de participare este de două şedinţe pe săptămână. Se vor desfăşura exerciţii care să consolideze materia predată în şcoală şi suplimentar se va consolida vocabularul şi comunicarea orală.

Matematica in lb engleza

Ştiinţa care explică toate fenomenele naturale nu vi s-a părut niciodată atractivă? Metodele de predare moderne reuşesc sa facă matematica o floare la ureche. Se adresează copiilor între 3 şi 8 ani. Cei mici învaţă să identifice forme geometrice, să compare grupuri de obiecte, să se orienteze în spaţiu, să clasifice în funcţie de culoare şi alte caracteristici.

Cei mari numără din 10 în 10, învaţă numerele pare şi impare, numără în ordine crescătoare şi descrescătoare, învaţă dimensiuni, să identifice structuri predefinite într-o secvenţă numerică, etc. Toate problemele sunt transpuse vizual cu personaje colorate iar învăţarea are loc prin jocuri interactive. Totul se desfăşoară în limba engleză.

Kids&Teen English

Telefon: 0769 662 274
Email de contact: [email protected]

 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU