Vacanta cu AIKIDO in Constanta

Ai luat vacanta și cea mai mare a timpului ti-o vei petrece in Constanta? Atunci te așteptam alaturi de noi sa te invatam lucruri noi si utile si de ce nu, sa ne imprietenim si sa ne si distram impreuna!

image1Unde?

Simplu, la dojo-ul AIKIDO AIKIKAI din str. Unirii nr. 67, Constanta ( Cartier Faleza Nord, Zona Delfinariu, langa Institutia de Invatamant Omnia si Universitatea Spiru Haret ( sediul nou )) .

Cand?

De 3 ori pe saptamana in fiecare luni, miercuri și vineri.

Daca ai între 5 și 9 ani poti veni in intervalul orar 18.00 – 19.00

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

Daca ai între 10 și 14 ani te asteptam intre 19.00 și 20.00

Iar daca ai peste 14 ani te asteptam de la ora 20.00

Iar dacă o să îți placă AIKIDO nu îți face griji că din septembrie orarul de la școală nu îți va mai permite să participi la antrenamente pentru că după 15 septembrie vom adăuga în programul nostru și antrenamente de dimineață.

Deci te asteptam intr-un dojo mare de peste 400 mp proaspat renovat si dotat cu climatizare de ultima generatie, unde vei fi indrumat de instructori cu experienta.

Mai multe detalii poti obtine sunandu-ne la 0746.245.436, ori email la [email protected]

 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU