Cursuri de Engleză de Vară la Flying Colours: O Vară de Neuitat pentru Copii și Adolescenți!

Vara aceasta, Flying Colours, partenerii noștri tradiționali, oferă o serie de cursuri de engleză de vară care vor transforma vacanța copiilor și adolescenților într-o experiență magică și memorabilă.

Cursuri Online și în Sală 

Indiferent dacă sunt pasionați de muzică, aventuri sau știință, copiii de toate vârstele vor găsi un curs care să le dezvolte imaginația și să le dezvolte abilitățile de limbă engleză într-un mod distractiv și interactiv.

Cursuri de Engleză Online

Cursuri engleza de vara 2024

The 9 Lives of a Successful Cat

Acest curs fermecător este structurat în jurul temei pisicilor, explorând viața și aventurile lor prin povești și activități interactive. Ce putem învăța despre viața bună de la cei mai adorabili prieteni ai noștri, pisicile? Vom afla despre valorile vieții de pisică și vom afla cum le putem aplica și noi în viața pentru a trăi din plin, ca o “mâță”!

World Music for Teens

  • Pentru adolescenți între 12 și 16 ani: Curs online

Acest curs este perfect pentru tinerii pasionați de muzică, oferindu-le oportunitatea de a descoperi diferite genuri muzicale din întreaga lume. Adolescenții vor învăța engleza prin cântece, texte și discuții interactive, descoperind ritmuri și culturi noi care să le deschidă orizonturile.

Vor explora instrumente tradiționale din diverse culturi, legătura dintre muzica și istoria civilizațiilor, de ce e important să cunoaștem de unde provin anumite genuri muzicale (blues, hip hop chiar și manelele), experimentăm cu sunete diverse și emoții, vorbim despre artiștii noștri preferați.

Cursuri în Sală: Engleză, Crafting și Distracție în Grădină

Pentru cei care preferă interacțiunea directă, Flying Colours oferă cursuri în sala de clasă, care combină învățarea limbii engleze cu activități creative și recreative.

Cursuri de engleza de vara pentru copii

Programul Zilnic:

  • 2 ore de engleză: Lecții interactive care încurajează vorbirea și înțelegerea limbii engleze.
  • 2 ore de crafting: Activități manuale care stimulează creativitatea și abilitățile practice.
  • Pauze în grădină: Timp petrecut la soare și aer curat, asigurând o balanță perfectă între învățare și recreere. Copiii vor avea parte de momente de relaxare și joacă în natură, ceea ce îi va ajuta să se simtă energizați și fericiți.

Let’s Explore the World! (6-8 ani)  Detalii

Cei mici vor pleca cu entuziasm și voie bună într-o calătorie imaginară din care se vor întoarce mai înțelepți, mai informați și mai curiosi. Cum? Ei bine, își vor îmbogăți vocabularul în timp ce vor explora culturi diverse, vor face cunoștință cu animale, vor discuta despre haine și artă, vor dezbate ce să punem în bagaj, vor savura imaginile delicioase cu mâncare și vor exersa cum să le comandăm la restaurant, vor descoperi locurile din oraș și cum să se descurce într-un loc necunoscut. La final, vor reflecta asupra călătoriei și vor trage concluzia inevitabilă: lumea merită explorată din plin, și ce nu trebuie să ne lipsească niciodată într-o călătorie sunt prietenii.

Animal Adventures (6-8 ani) Detalii

Vom povesti cu cei mici despre cele 7 continente și cele mai populare animale ce trăiesc în fiecare, vom învăța cum se numesc puii acestora. Ne vom concentra asupra înfățișării anumitor animale și cum aceasta le ajută să supraviețuiască în mediul înconjurător, dar și cum schimbarea anotimpurilor vine cu câte o nouă aventură pentru vietățile pe care le îndrăgim, iar la final cursanții se vor distra cu diferite quiz-uri, jocuri și crafturi, ajutându-se de informațiile acumulate de-a lungul întregii aventuri de vară.

Superheroes (8-11 ani) Detalii

Bineînțeles că supereroii sunt prezenți peste tot dacă privim cu atenție în jurul nostru, însă mulți dintre noi, atunci când aud acest cuvânt, se gândesc la copilărie și la momentele când ne costumăm și ne pregăteam să salvam lumea, exact cum vedeam că o fac și super eroii preferați de la televizor sau din benzile desenate.

De aceea, cursul acesta vine cu o provocare pentru toți fanii poveștilor și benzilor desenate cu super eroi ce doresc să își fructifice această pasiune. Pentru început cursanții își vor testa cunoștințele în materie de super eroi, apoi vor vorbi despre accesoriile, puterile și adversarii acestora, iar mai apoi se vor îndeletnici cu câteva activități în care își vor lăsa imaginația să lucreze și să transpună în realitate supereroii ce se ascund în fiecare dintre noi.

Myths & Legends (8-11 ani)  Detalii

Te invităm să te alături unei călătorii fascinante, descoperind povești și legende inspirate de evenimente și personaje reale. Vom explora rolul miturilor în istoria omenirii și cum acestea au rezistat timpului, întâlnind eroi din marile epopei ale lumii antice – de la Mesopotamia la Olimp, Creta, Egipt, Maya și Azteci. De asemenea, vom dezvălui misterele castelelor medievale și vom învăța cum să cucerim o cetate, savurând povești cu prinți, prințese și cavaleri și, în final, vom scrie împreună propria noastră legendă.

Space Explorers (7-9 ani)  Detalii

Hai să explorăm împreună sistemul solar și spatiul cosmic! În cadrul cursului de vară Flying Colours – vom merge într-o călătorie captivantă prin univers. În fiecare zi ne vom ocupa de câte un aspect al explorării spațiale, de la planetele din sistemul solar și navetele spațiale, la cele mai îndepărtate galaxii. Ne vom juca, construi și distra împreună în marea aventură spațială.

Just Science (9-12 ani)  Detalii

Ce se întâmplă atunci când pui un magnet în apă? Oare își mai exercită forța? Dar cum poate o singură foaie de hârtie să creeze muzica? Putem folosi vântul pentru a ne juca? Răspunsurile acestor întrebări, și nu numai le vom afla în decursul a 5 zile în care devenim mici oameni de știință și analizăm, experimentăm și dobândim noi cunoștințe despre lumea din jurul nostru.

Around the World in 5 Days (9-12 ani)  Detalii

Este timpul să ne urcăm într-un balon cu aer cald și să pornim într-o aventură care va dura 5 zile în jurul lumii. Vom păși pe meleaguri din toate continentele lumii și vom descoperi noi culturi, secrete, mâncăruri și multe altele. Vom învăța noi cuvinte și expresii pe care să le folosim atunci când călătorim, vom spune povești, ne vom testa cunostintele geografice si ne vom distra în timp ce explorăm lumea alături de prieteni. Bagajul este gata? Ați pus tot? Perfect, sunteți pregătiți!

De ce să Alegi Flying Colours?

Flying Colours oferă un mediu educativ și distractiv, unde cursanții (copii și adolescenți) pot învăța engleza într-un mod interactiv și captivant. Cursurile de vară sunt concepute pentru a stimula imaginația și creativitatea, asigurându-se că fiecare participant se simte implicat și motivat.

cursuri engleza de vara in sala flying colours

Avantajele Cursurilor engleză de vară:

Învățare Interactivă și Distractivă

  • Cursurile Flying Colours sunt concepute pentru a face învățarea limbii engleze plăcută și captivantă. Activitățile interactive, jocurile și poveștile fac ca procesul de învățare să fie distractiv, stimulând interesul și entuziasmul copiilor.

Creșterea Creativității și Imaginației

  • Cursurile includ activități de crafting, muzică și povești care stimulează creativitatea și imaginația. Aceste activități îmbogățesc experiența de învățare și îi ajută pe tineri să-și exprime ideile într-un mod original și inovativ.

Socializare și Lucru în Echipa

  • Cursurile engleză de vară Flying Colours, atât cele online cât și cele în sală, oferă oportunități de socializare și colaborare. Toți cursanții învață să lucreze în echipă, dezvoltându-și abilitățile de comunicare și cooperare.

Flexibilitate și Confort

  • Cursurile online oferă flexibilitatea de a învăța din confortul propriei case, adaptându-se ușor la programul familiei. În același timp, cursurile în sală oferă o alternativă pentru cei care preferă interacțiunea directă și activitățile practice.

Îmbunătățirea Concentrației și Disciplina

  • Participarea la cursurile de vară ajută la menținerea ritmului de învățare și la dezvoltarea abilităților de concentrare și disciplină. Activitățile bine structurate contribuie la formarea unui comportament organizat și responsabil.

Explorarea Diversității Culturale și Tematice

  • Cursurile engleză de vară Flying Colours acoperă o gamă largă de teme, de la aventuri cu animale și supereroi, la mituri și legende, explorarea spațiului și muzica mondială. Aceste teme diverse oferă cursanților o perspectivă globală și le stimulează curiozitatea față de lumea înconjurătoare.

Înscrie-te acum la cursurile engleză de vară Flying Colours și oferă-i copilului tău o vară plină de învățare și distracție!

 

Flying Colours – Centrul de limba engleză

Locație: Str. Constantin Daniel Nr. 20

0726359464

[email protected]

https://flyingcolours.ro/

 

Detalii Eveniment

Perioada:
01-31 Iulie 2024

Orasul:
București

DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL