Cursuri de limbi straine pentru copii

 

Cursuri de limbi straine pentru copii. Teaching you English, a real pleasure!

paideeaInvata engleza efficient, intr-un cadru stimulativ si dinamic. In cadrul centrului Paideea, fiecarui copil i se acorda atentia necesara pentru a-si dezvolta capacitatile de comunicare efectiva in limba engleza.

Programa de formare sustinuta in cadrul cursurilor oferite de Centrul Educational Paideea urmareste dezvoltarea personala a copiilor in paralel cu achizitia cunostintelor temeinice de limba engleza si familiarizarea cu cultura anglofona.

Abordarea in predarea limbilor engleza este una comunicativa, bazata pe interactiune, dinamism si invatare colaborativa. Strategiile de achizitie a limbii si de facilitare a unui mediu de invatare optim, placut si stimulant, includ jocul de rol intre copii, interviuri, munca in perechi, invatarea prin predare, lectura de texte in engleza originala.

Metodele de predare, alaturi de climatul de invatare adaptat nevoilor educationale ale copiilor in functie de fiecare grupa de varsta, vizeaza dezvoltarea de competente precum gandirea creativa si analitica, facilitand auto-descoperirea, auto-exprimarea si cresterea increderii in sine a cursantilor nostri.

Cursuri de limba engleza organizate de Paideea se adreseaza elevilor si prescolarilor (incepand cu varsta de 4 ani): grupa este de maximum 10 copii; se asigura mijloace variate de invatamant pe suport hartie si pe calculator;

INFORMATII SI INSCRIERI:
CENTRUL INTERNATIONAL DE EDUCATIE PAIDEEA, CLUJ-NAPOCA, STRADA PLOIESTI 17-19, SCARA 1, APT. 2,
TEL: 0724 358989; EMAIL: [email protected]

 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU