Playful Learning. Centru de activitati pentru intrega familie!

 

Playful Learning. Locul unde atât cei mici, cât și cei mari se simt bine, se distrează, se joacă, se relaxează și pe lângă toate acestea mai învață și câte ceva.

Playful Learning-1346312979Playful Learning este un spațiu vesel și primitor în care atât cei mici, cât și cei mari se simt bine, se distrează, se joacă sau se relaxează și pe lângă toate acestea mai învață și câte ceva.

Cine este Playful Learning si ce ofera?

·       Librărie cu o multitudine de cărți de psihologie și dezvoltare personală, jucării educaționale, cărți și materiale educative. Poți cumpăra atât direct din librărie, cât și online de aici.

·       Servicii psihologice atât pentru copii, cât și pentru adulți.

·       Programe educaționale pentru copii, tineri, adulți, părinți.

Toate programele urmăresc dezvoltarea abilităților necesare în viață precum: A crede în propriile abilități, Autodisciplină, Încredere în sine și curaj, Responsabilitate, Dorința de a coopera și contribui, Abilități de comunicare, Abilități de rezolvare a problemelor, O stimă de sine sănătoasă, Flexibilitate, Curiozitate, Respect pentru sine și ceilalți.

·       Cursuri atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari.

·       Ateliere

În fiecare săptămână îți oferim o serie de ateliere precum: Urgențele Copilăriei, Nutriție pentru copii cu vârste între 1-3 ani, Pictură porțelan, Creare obiecte decorative din hârtie reciclată, Încrederea în sine la copii, Ce ne afectează o relație.

Te așteptăm de asemenea la Serile Motivaționale sau la Lunea Clepsidra (Sharing Knowledge).

·       Petreceri pentru copii

Pentru că una din credințele noastre este „work hard, party hard” realizăm pentru copii petreceri precum: Art Party, Dance Party, Petrecere Senzorială (petrecerea simțurilor), Family Party, Petrecere cu sentimente, Show Party. Date contact Playful Learning

Echipa noastră este formată din profesioniști specializați în librărie și produse educaționale, psihologie, terapie, educație, medicină, artă, kinetoterapie, educație nonformală

Avem o experiență medie de 6 ani în psihoterapie, elaborarea și implementarea programelor educaționale pentru copii și adulți, conceperea produselor psihoeducaționale și elaborarea și implementarea atelierelor educaționale și creative.

Ne mândrim cu dezvoltarea unei palete complexe de unelte psihoeducaționale, instrumente nonformale și jocuri creative (www.jucariieducationale.ro). Din 2010 acestea sunt folosite și apreciate de specialiști din întreaga țară și acreditate de Ministerul Educației.

Contact Playful Learning

Adresa: str. Tache Ionescu, nr. 20, Cluj-Napoca

Orar: L-V: 09:00 – 20:00

Email: [email protected]

Fix: (004)0364.142.979

Mobil: (004)0743.870.579

Mobil: (004)0727.839.852

 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU