Cursuri de dans pentru copii

 

Cursuri de dans pentru toate varstele la BoemDance

GALA BOEMDANCE CCS 2010 (17)Pentru că îi place să danseze. Şi nu oricum!! Vrea să arate bine in orice situaţie, este modern şi îi place să apară în public? Sau din contră! Este timid şi nu se simte confortabil în prezenţa altor copii sau a unor adulţi necunoscuţi? Pentru toţi copiii, oferim un program de dezvoltare personală indiferent de caracterul copilului. Aşadar recomandăm dansul modern ca o alternativă artistică de exprimare a lumii moderne.

Cum influenţează dansul dezvoltarea copiilor?

Dansul este un exerciţiu de echilibru şi cunoaştere personală. Îmbunătăţeşte abilităţiile de comunicare şi relaţionare cu cei din jur. Copiii învaţă să se simtă în largul lor, să aibă mai multă încredere în propria persoană. Cursurile de dans modern înseamnă învăţarea celor mai noi stiluri de dans, multa DISTRACŢIE, dar şi posibilitatea de a participa la concursuri şi evenimente: EMISIUNI TV, ZILELE ŞCOLII, MAMAIA COPIILOR, CALLATIS JUNIOR, etc

Contact

Telefon: 0744 777 478

Mail: [email protected]

Locatia 2:

Adresa: Scoala Internationala, str. Detunata FN (intrarea din str. Baisoara), Cluj-Napoca, Romania

Locatia 3:

Adresa: Scoala "Elf", str. Pascaly nr. 2-4, Cluj-Napoca, Romania

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU