Cursuri de muzica pentru toate varstele la Scoala de Muzica Boem Club

București

Studierea unui instrument muzical a fost si ramane o alternativa mult mai sanatoasa, atunci cand vorbim de alegerea unui nou hobby. 

Scoala de Muzica Boem Club este cea mai mare scoala privata din Bucuresti care ofera cursuri de instrument si voce pentru cursanti de toate varstele si orice nivel muzical.

Toti iubitorii si amatorii de muzica pot alege dintre lectii de pian, chitara, saxofon, tobe, canto, vioara, clarinet. Pentru cei mici de varsta prescolara exista cursuri de muzica de grup special concepute pentru ei, cursurile de educatie muzicala pentru prescolari.

Lectiile de instrument si canto pot incepe de la varsta de 4-5 ani, fara limita superioara de varsta si pot fi sustinute de catre profesorii Boem Club atat in limba romana, cat si in limba engleza. Pentru ca procesul de invatare sa fie mai rapid, Scoala de Muzica Boem Club ofera tuturor celor inscrisi la cursurile de muzica posibilitatea de a participa gratuit, saptamanal, la un workshop de teoria muzicii.

interpret pian scoala de muzica boem club

De asemenea, pentru cei care nu au instrument acasa si vor sa studieze in afara orelor de curs, Scoala de Muzica Boem Club a demarat un proiect prin intermediul caruia cursantii pot studia individual gratuit, pe salile si instrumentele scolii.

Toti profesorii Boem Club sunt absolventi de Conservator si pot sustine lectii pentru incepatori, intermediari si avansati.

interpret chitara concert boem club

Date de contact Scoala de Muzica Boem Club:

 

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU