Lecţii de Educaţie Muzicală pentru Preşcolari la Şcoala de Muzică Boem Club

București

La Scoala de Muzica Boem Club, cea mai mare scoala privata de muzica din Bucuresti, copiii de toate varstele, incepand cu 3 ani, pot fi initiati in tainele muzicii si a instrumentelor muzicale.

Pentru cei mici, cu varste cuprinse intre 3-5 ani exista cursurile de educatie muzicala pentru prescolari.

Prin intermediul cursurilor de educatie muzicala pentru prescolari ne orientam atentia in vederea atingerii unor obiective precum dezvoltarea muzicala a copiilor prin jocuri interactive, comunicare si activitati de grup.

Cursurile de educatie muzicala se axeaza pe introducerea celor mici in lumea sunetelor, a ritmului si a deprinderii cu acestea intr-o maniera atragatoare si adaptata varstei lor. Lectiile de educatie muzicala vor avea in vedere si dezvoltarea abilitatilor muzicale si deprinderea acestora cu instrumentele muzicale, prin invatarea unor mici piese.

Fiecare grupa este formata din maxim 6 copii, astfel incat acestia sa poata invata impreuna sunete, jocuri muzicale si cantece pe care sa si le aminteasca si sa ii ajute in dezvoltarea muzicala ulterioara.

Lectiile de educatie muzicala se desfasoara in limba romana sau in limba engleza, in grupe separate. Copiii participa la prima lectie alaturi de parinti, astfel incat sa li se asigure confortul psihic necesar acomodarii cu o noua activitate.

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

Date de contact Scoala de Muzica Boem Club:

Boem Club Alba-Iulia, [email protected]; 0735 641 594

Str. Chiparosului, nr. 36, sector 3, Bucuresti

Cursurile de educatie muzicala pentru prescolari se tin la sediul Boem Club Alba Iulia lunea de la 18:00 si sambata de la 11:00.

Boem Club DrumulSarii, [email protected]; 0760 689 422

Str. Drumul Sarii, nr. 39, sector 6, Bucuresti

Cursurile de educatie muzicala pentru prescolari se tin la sediul Boem Club Drumul Sarii lunea de la 17:00 si duminica de la 12:00.

Boem Club Dorobanti, [email protected]; 0761 786 601

Str. Intrarea Bitolia, nr. 65, sector 1, Bucuresti

Cursurile de educatie muzicala pentru prescolari se tin la sediul Boem Club Dorobanti martea de la 18:00 si sambata de la 10:00

Detalii:

DISTRIBUIE
GOKID este primul calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti din România. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU