Music Academy: cursuri de pian, chitara si canto pentru copii

București

Music Academy va asteapta la cursuri de muzica in locatiile din sectorul 1 in zonele Baneasa si Dorobanti si va ofera lectii de pian, lectii de chitara si cursuri de canto pentru copii.

Music Academy asigura o pregatire muzicala de exceptie pentru copii : lectii de pian, lectii de chitara si de vioara, cursuri de educatie muzicala si arte ale spectacolului sau canto. Lectiile se tin pe grupe sau individual.

Cursurile de educatie muzicala generala si specializata ( instrumentala) pornesc de la dezideratul familiarizarii celor mai mici cursanti cu muzica de calitate, cu audierea si practicarea acesteia prin joc, bazat pe placerea cunoasterii limbajului artistic si bucuria de a asculta si interpreta muzica, indiferent de aptitudinile native specifice (auz muzical nativ/capacitati motrice/calitati vocale etc), propunandu-si formarea/ dezvoltarea acestor calitati si a bucuriei receptarii si comunicarii prin arta muzicala.

Informatii despre lectii regasiti in pagina cursuri de pian si chitara.

Clipele in care sunetele muzicale se imbina intr-un mod armonios si atat de placut, iar muzica este creata practic doar de copii prin talent, pasiune si implicare proprie, sunt unice.

Sansa de a putea crea cu propriile manute si sentimente muzica, merita oferita oricarui copil. Iar stradania lor, alaturi de cea a parintilor si, desigur, a intregii noastre echipe de specialisti, se va transforma fara indoiala intr-un plus de educatie, cultura si pasiune, atat de necesare spiritualitatii proprii in evolutia sa fireasca spre oricare performanta si-o vor dori in viitor.

Puteti afla detalii de despre cursurile de pian accesand sectiunea: Cursuri de pian.

Formarea deprinderilor de interpretare expresiva la instrumente muzicala este o competenta generala pe care cursantii o vor dobandi cat si formarea abilitatilor de comunicare prin muzica.

Orarul este flexibil iar cursurile sunt impartite in functie de urmatoarele nivele de pregatire:

  • Curs de initiere
  • Curs pentru avansati
  • Etapa specializarii
  • Master-class

Despre cursurile de chitara puteti gasi informatii pe site in sectiunea: Lectii de chitara.

Personalul nostru va ofera consiliere in alegerea instrumentului potrivit si urmarea unui program de studiu astfel incat invatarea unui instrument sa fie o placere din toata punctele de vedere.

Astfel se incurajeaza creativitatea si totodata sunt dezvaluite elemente ale limbajelor specifice artelor pe care le-au ales initial parintii lor si in final ei insisi.

CURSURILE DE INITIERE

Isi propun sa formeze si sa dezvolte copiilor capacitati specifice de perceptie artistica, abilitati de exprimare prin limbaj specializat prin muzica, miscare, expresivitate corporala, exprimare artistica ce caracterizeaza actul spectacular.

Echipa de specialisti, formata din profesori experimentati din scolile de muzica bucurestene, alaturi de mai tinerii lor colegi, studenti sau tineri absolventi ai facultailor de profil artistic si ai Conservatorului de Muzica, ce practica atat latura educationala a artei cat si cea practica, scenica, vor aplica metodele adecvate fiecarui nivel de varsta sau pregatire pentru a trezi celor mai mici dintre cursanti interesul catre arte, nevoia de frumos si mai ales libertatea de a se exprima in maniera artistica de la cea mai frageda varsta, prin practicarea nemijlocita a muzicii, dansului a spectacolului in ansamblul sau.

Spectacolele organizate regulat in locatii inedite confera mediul ideal si atmosfera speciala in care muzica si muzicienii se simt “acasa”.

Recitalurile pe care le vor putea sustine in calitate de protagonisti ii vor incanta atat pe micii interpreti cat si pe parinti si invitatii nostri.

Detalii complete gasti pe site-ul Academiei de Muzica Pentru Copii.

Va asteptam cu drag!

Orar cursuri

  • Luni – Vineri: intre orele 11 – 20
  • Sambata – Duminica: intre orele 10 – 19

Varste copii: incepand de la 4 ani

Preţuri: incepand de la 52 RON ( prima lectie si evaluare ). Vezi detalii: http://www.musicacademy.ro/tarife-lectii-muzica.htm

Date de contact pentru inscrieri:

logo Music Academy: cursuri de pian, chitara si canto pentru copii

Locaţii:

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU