Dăruiește copilului tău o vară cu noi prieteni și noi amintiri! Tabere 2016

Vrei să-i oferi copilului tău o experiență unică de vacanță? Vara aceasta îl poți înscrie în Tabăra NERF – prima tabără de vară pentru copii organizată de NERF. O premieră atât în România, cât și în lume!

Dăruiește copilului tău o vară cu noi prieteni și noi amintiri!

Prieteniile se leagă prin jocul de echipă

În Tabăra NERF, mișcarea e mai distractivă ca niciodată fiindcă e împărtășită cu alți copii, de vârste apropiate. În plus, celebrele blastere NERF au un loc important în activitățile din tabără, de la antrenamente la țintă și până la ștafetă, cucerirea steagului sau jocuri de spionaj.

Camaraderia, spiritul de echipă și fair play-ul sunt sufletul Taberei NERF: copiii vor forma echipe încă de la început, își vor compune propriile cântece și coregrafii, vor învăța să coopereze și să comunice, dar mai ales să râdă împreună cu gura până la urechi!

Programul taberei a fost conceput de specialiști – psihologi, animatori și antrenori sportivi – pentru a dezvolta condiția fizică, precizia, coordonarea, spiritul de echipă și abilitățile de comunicare ale celor mici, într-o formă extrem de distractivă pentru ei.

Copiii descoperă împreună jucării noi, în premieră!

Mai mult decât atât, în Tabăra NERF micii camarazi vor avea șansa de a descoperi și de a testa jucării și jocuri de la Hasbro în premieră, înainte ca acestea să ajungă pe rafturile magazinelor. După programul de zi, vor avea seri tematice de joacă și relaxare alături de jocurile și eroii preferați: Monopoly, Jenga, Pie Face, Transformers, Star Wars, Marvel și multe altele.

Când și unde va fi Tabăra NERF?

Tabăra se va desfășura în perioada 21-26 iulie 2016 și este destinată copiilor cu vârste între 8 si 12 ani. Camarazii se vor distra de minune la aer curat, într-un spațiu special amenajat pentru ei la 23 km de Brasov, în zona Bran.

Cum poți câștiga locuri în Tabăra NERF?

Poți câștiga prin tragere la sorți două locuri în Tabăra NERF: unul pentru copilul tău și unul pentru cel mai bun camarad al său. Trebuie doar să intri pe www.tabaranerf.ro, să înscrii codurile de pe produsele NERF participante la campanie și să acumulezi minim 200 de puncte. Mai mult, fiecare cod înscris îți poate aduce unul dintre cele 500 de premii instant și îți crește șansele de a câștiga un loc dublu în Tabăra NERF!

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU