Dăruiește-le sărbători autentice! Ca la țară.

Dăruiește-le sărbători autentice! Ca la țară.

Pentru cei mici, sărbătorile sunt cu adevărat magice. Iar aromele și miresmele acestora rămân adevărate punți către cele mai mai frumoase amintiri de copilărie. Când spunem Paște ne amintim cu drag de mesele în familie sau de preparatele preferate și vrem să trăim alături de copiii noștri aceleași experiențe autentice, cu bucate bune, sănătoase, proaspete, de la țară.

Obor21.ro e alături de părinți livrând săptămânal, pe bază de rezervare (nu există stocuri), produse din carne proaspătă de la țară, din nordul Moldovei direct în București și Ilfov.

Iar în această perioadă oferă 10% DISCOUNT la cumpărături

Părinții din comunitatea GOKID pot folosi codul promoțional PASTEGOKID pe www.obor21.ro, în perioada 19 – 28 aprilie, ultimele livrări de Paști fiind pe 29 – 30 aprilie.

Cooperativa țărănească cu livrare te așteaptă în oborul digital din România reală, cu produse proaspete din carne de ied, miel, oaie, capră sau mânzat de gospodărie. Produsele ajung la ușa ta cu transport frigorific, ambalate în vid, prin circuit sanitar veterinar controlat, iar tu știi exact de unde vin, locația de proveniență a animalului fiind specificată pe etichetă.

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

Mai proaspăt nici că poți pune pe masă, iar mai simplu nici că a fost vreodată.

Pentru ca tu să te bucuri de sărbători autentice, Obor21 și GOKID îți oferă acum 10% reducere pentru rezervările efectuate până pe 28 aprilie 2021.

Cum procedezi pentru a beneficia de reducere? Iată cei 4 pași:

  1. Intră pe www.obor21.ro și loghează-te cu user și parola folosite la crearea contului pe Obor21
    2. Pune în COȘ produsele preferate
    3. Finalizează comanda și introdu la COȘ CUMPĂRATURI cuponul de discount PASTEGOKID
    4. Completează toți pașii de PLATĂ și gata! Restul lasă-l pe noi!

CONTACT

Obor21 – Cooperativa Țărănească cu livrare

Website: https://obor21.ro/

Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/obor21.ro/

Tel: 0723797827

Email: [email protected]

DISTRIBUIE
Hey! Sunt fondatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe fetiţa mea, Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 14 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot timpul care a trecut mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Îmi doresc sincer ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU