De Halloween, Circul Globus Face Spectacol la Vitantis

Duminică, pe 30 octombrie, de la ora 16:00, Circul Globus vine la Vitantis Shopping Center și dă startul distracției de Halloween, printr-un eveniment gratuit și cu totul altfel, adresat în principal copiilor.

Conceptul pregătit de organizatori este unul foarte dinamic, menit mai degrabă să distreze, decât să înfricoșeze. Astfel, cei mici și cei mari, deopotrivă, sunt așteptați în centrul comercial de surprinzătorii acrobați ai Circului Globus, care au pregătit numere spectaculoase la sol, numere de magie și jonglerii distractive.

Pentru că una dintre tradițiile cele mai populare ale cunoscutei sărbători de Halloween este costumarea, cei mici vor intra în lumea personajelor pe care le iubesc cu ajutorul unui artist-desenator care va desena măști colorate și amuzante pe chipurile lor. Astfel, pe lângă facepainting, atmosfera se îmbracă în sărbătoare prin sutele de baloane colorate pregătite de organizatori.

Pentru cei mari și cei mici, pentru pitici și voinici, intrarea la eveniment este liberă. Află mai multe despre eveniment pe www.vitantis.ro sau pe facebook/VitantisBucuresti.

Vitantis Shopping Center se află pe șoseaua Vitan-Bârzești, numărul 7, lângă târgul auto.

Detalii Eveniment

Data:
Sunday 30 October 2016

Program:
De la 16:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL