Atelier pentru copii – Teatru si improvizatie

Dacă sunt provocati la joc și poveste, copiii nu numai că o fac fără niciun plictis, ci dimpotrivă e un prilej bogat pentru ei de joacă,  veselie și creativitate.

Iar joaca este primul pas catre cunoastere, catre invatare.

Ce va propunem ?
Incepand de Miercuri, 28 Noiembrie, 6 intalniri saptamanale de atelier (cate o intalnire pe saptamana/90 minute) in care copiii se vor juca, vor invata, si bineinteles ca vor improviza. Secondati de cei doi actori Mihai si Razvan, copiii vor crea ei insisi o poveste unica, irepetabila si fermecatoare de la ei inspiratie, ca o echipa unita. De asemenea copiii vor avea acces la informatii legate de istoria teatrului si vor asista ei insisi la crearea unei opere de arta, la care vor contribui total.
In ultima zi, povestea va fi impartasita unui public variat sub numele de Improvestea: poveste improvizata creata in totalitate de copii. Astfel distracția e în toi, iar ei reușesc să își dezvolte creativitatea și să lase liberă imaginația. In plus copiii au ocazia sa se implice intr-un proces complex:
  • sa decida impreuna asupra povestii,
  • sa decida asupra rolurilor
  • sa intalneasca situatii provocatoare
  • sa gaseasca propriile solutii si poate cel mai important
  • au ocazia sa isi vada povestile scrise laolalta si puse in scena
Iar faptul ca se vor implica total in acest proiect, ca vor lucra in grup este o experienta de crestere si maturizare emotionala. Improvestea – tratează de timiditate și corectează limbajul, îmbunătățind enorm comunicarea cu ceilalți puști, dar și cu cei mari.
Vrei sa stii care a fost povestea creata la ultimul Atelier Improvestea care s-a incheiat ? Apasa aici.
Cum ne vom juca si improviza?
  • Ne organizam in doua grupe de varsta 6-9 ani si 10-14 ani
  • Venim la Lumea lui MOMO in fiecare zi de miercuri de la ora 18.00 pana la 19.30
  • Primim la finalul atelierului toate povestioarele create, intr-o carticica, pe care le si ilustram impreuna

Plata la sedinta: 50 lei/atelier (90 minute)

 

Inscriere: prin email la [email protected] in limita locurilor disponibile. Numar maxim 10 copii.
Plata se poate face cash la sediul nostru, sau prin transfer bancar la RO10INGB0000999903147605, deschis la ING Romania.
Detalii la tel 0723565113

 

 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU